Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Τέλος και επισήμως ο 902- Αρχισε να εκπέμπει το Etv - Πρώτο δελτίο σήμερα με τον Γιώργο Καραμέρο

Την προβολή προγράμματος άρχισε και επισήμως το Etv, το νέο κανάλι το οποίο αντικατέστησε τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό του ΚΚΕ [1], τον 902, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει ανακοινώσει κάποια εκπομπή.
Το Etv, μέχρι στιγμής προβάλλει μόνο ταινίες προβάλλοντας το μεσημέρι της Τετάρτης την ταινία «Nobody's fooled», ενώ και στα διαφημιστικά σποτ μέχρι τώρα γίνεται αναφορά σε νέες ταινίες που θα προβληθούν.


Ο Σεραφείμ Φυντανίδης και τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου του πολυσυζητημένου, μετά την πώληση της συχνότητας του 902, νέου τηλεοπτικού σταθμού Έψιλον tv, βρέθηκαν αργά χθες βράδυ στις εγκαταστάσεις του σταθμού στο Μαρούσι και συνεδρίασαν για πρώτη φορά επίσημα. Λίγο αργότερα, ακριβώς στις 12 το βράδυ το σήμα του 902 στην οθόνη πάνω αριστερά διαδέχτηκε το χαρακτηριστικό Έψιλον του νέου σταθμού. Τις πρώτες ώρες προβλήθηκαν μουσικά βίντεοκλιπ και μια εκπομπή με νέα λάιφστάιλ από το εξωτερικό.


Απόψε θα προβληθεί και η πρώτη ζωντανή εκπομπή του σταθμού που θα είναι ένα ωριαίο δελτίο ειδήσεων στις 19:30 με παρουσιαστή τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραμέρο και υποστηριξη μία ολιγομελή αλλά έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα.
Ο Γιώργος Καραμέρος αποτελεί προσωπική επιλογή του Σεραφείμ Φυντανίδη και των επενδυτών, η συμφωνία έγινε πριν από λίγες μέρες και το δελτίο ειδήσεων θα δίνει βαρύτητα σε πολιτική, κοινωνία, διεθνή θέματα και πολιτισμό χωρίς στοιχεία λάιφστάιλ.
Σταδιακά το πρόγραμμα του νέου σταθμού θα συγκροτηθεί μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου και ήδη καθημερινά γίνονται συζητήσεις και συμφωνίες που θα συζητηθούν.
 
Η συνέχεια επί της οθόνης

http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου