Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Δελτίο τύπου για την ανάδειξη νέου Περιφερειακού Εφόρου Ευβοίας και έναρξη περιόδου εγγραφών στα Προσκοπικά τμήματα

Πριν λίγες εβδομάδες έληξε η θητεία του Δημήτρη Καψούλη ως Περιφερειακού Εφόρου Προσκόπων Ευβοίας. Ο Δημήτρης που αναδείχθηκε δύο φορές παμψηφεί στο τιμόνι του Ευβοϊκού Προσκοπισμού, εργάστηκε με αγάπη και οργανωτική διάθεση και πέτυχε με τους συνεργάτες του, τους νέους εθελοντές και εθελόντριες της Προσκοπικής Κίνησης,  την ανάπτυξη του τοπικού Προσκοπισμού.
Έδρασε αποφασιστικά ώστε να στεριώσει και ν’ αναπτύξει τον Προσκοπισμό, πέραν της Χαλκίδας και της Λίμνης που υπήρχε αξιόλογη κίνηση, στα Μεσσάπια και στη Νέα Αρτάκη, αυξάνοντας τον αριθμό των μελών κατά 30% δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε περισσότερα παιδιά της Εύβοιας να ζήσουν και να χαρούν στην πόλη και το ύπαιθρο το μοναδικό αυτό τρόπο αγωγής και εκπαίδευσης μέσα απ΄ το παιχνίδι, που προσφέρει η Προσκοπική κίνηση! Ήδη φέτος το καλοκαίρι,  400 περίπου Λυκόπουλα, Πρόσκοποι και Ανιχνευτές από Χαλκίδα, Λίμνη, Αρτάκη και Ψαχνά, στα δάση της Β. Εύβοιας, στην Κύμη, την Σκύρο, αλλά και τον Σμόλικα ακόμη, έζησαν τις μοναδικές εμπειρίες και γέμισαν το νου και την καρδιά με τις όμορφες αναμνήσεις των Προσκοπικών Κατασκηνώσεων. 
Νέος Περιφερειακός Έφορος της Εύβοιας αναδείχθηκε από το σύνολο των εθελοντών ενηλίκων στελεχών (βαθμοφόρων) του τοπικού Προσκοπισμού ο Κώστας Δερβεντζής, άλλοτε Έφορος Χαλκίδας και στέλεχος επί σειρά ετών της Κίνησης. Έτσι η οργάνωση της Περιφερείας Προσκόπων Ευβοίας έχει πλέον ως εξής: Κώστας Δερβεντζής  Περιφερειακός Έφορος, Δημήτρης Καψούλης Αναπληρωτής Περιφερειακός Έφορος, Γεώργιος Γιαννούλης Έφορος Διοίκησης, Διονύσης Διακάκης Έφορος Κλάδου Προσκόπων, Αρετή Τριανταφύλλου Έφορος Κλάδου Λυκοπούλων, Υπεύθυνοι των Συστημάτων: Λευτέρης Λάππας 1ου Χαλκίδας, Χαράλαμπος Κοροβός  4ου Χαλκίδας, Λάμπρος Κονδωνής 6ου Χαλκίδας, Δημήτρης Ζούτσος Λίμνης, Ιωάννα Δούδαλη   Μεσσαπίων, Μιχάλης Τσιριγώτης Ν. Αρτάκης. Σημειώνουμε ότι ο Δημήτρης Καψούλης είναι ο βασικός υποψήφιος για τη θέση του Εφόρου Στερεάς Ελλάδας σε προσεχή ανάδειξη.
 
Τα επόμενα Σαββατοκύριακα μπορούν να εγγράφονται  παιδιά και νέοι 7 ως 17 ετών στα Προσκοπικά τμήματα και οι γονείς που ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν με τους κατά τόπους υπεύθυνους ή με τους κυρίους: Κώστα Δερβεντζή στο τηλ 6974018286 και Γεώργιο Γιαννούλη στα τηλ (22210)20219&  6972720497.

Σας επισυνάπτουμε φωτογραφία όπου διακρίνονται: στο κέντρο μπροστά Κώστας Δερβεντζής, δεύτερος μπροστά απο αριστερά Δημήτρης Καψούλης καθώς και αρκετά στελέχη των Προσκόπων της Εύβοιας. Επισυνάπτουμε επίσης το πρωτότυπο κείμενο του δελτίου τύπου.

Με εκτίμηση
Κώστας Δερβεντζής
Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Ευβοίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου