Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Σύσκεψη αύριο στο χώρο του κτιρίου της υπό κατάληψη Αντιπεριφέρειας

Σε κατάληψη του κτιρίου της Αντιπεριφέρειας Εύβοιας, έχουν προχωρήσει από την Δευτέρα το πρωί, το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας και τα Σωματεία των ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, της ΣΕΛΜΑΝ, της ΙΝΤΕΡΚΕΜ, της ΝΕΟΣΕΤ, του πρ. ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ , των ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και των ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.


Με τον τρόπο αυτό, οι εργαζόμενοι εκφράζουν την διαμαρτυρία τους, για την ασκούμενη πολιτική, που οδηγεί στην ύφεση, στην αποβιομηχάνιση και την ανεργία και πλήττει καίρια την τοπική οικονομία, οδηγώντας χιλιάδες εργαζόμενους στην φτώχεια και το κοινωνικό περιθώριο.
Διαμαρτύρονται επίσης για την ανοχή που επιδεικνύουν οι υπηρεσίες και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί, απέναντι στην ασυδοσία της εργοδοσίας, η οποία ισοπεδώνει τα εργασιακά δικαιώματα, ενώ ταυτόχρονα θέτει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία, εγκαταλείποντας τους εργασιακούς χώρους απροστάτευτους από πιθανές απρόσμενες καταστάσεις.
Για το λόγο αυτό και για καλύτερο συντονισμό της δράσης των εργαζομένων, το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας καλεί όλα τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων της δύναμής του σε ΣΥΣΚΕΨΗ στις 12/9/2013 μέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 7.00’ το απόγευμα στο χώρο του κτιρίου της υπό κατάληψη Αντιπεριφέρειας.
Η παρουσία όλων των Σωματείων είναι αναγκαία, καθώς τα προβλήματα στους εργασιακούς χώρους, συνεχώς επιδεινώνονται και απειλούν το σύνολο των εργαζομένων.
Κανένας εργαζόμενος δεν αισθάνεται ασφαλής για το εργασιακό του μέλλον.
Όλοι δεχόμαστε την απειλή της ανεργίας, της μείωσης του εισοδήματός μας, της καταπάτησης των εργασιακών δικαιωμάτων.
Η μοναδική απάντηση σε όσα σχεδιάζονται   σε βάρος μας, από την τρόικα και τους τοποτηρητές της είναι, η Ενότητα, η Μαζικότητα   στους αγώνες μας και η συμμετοχή όλων μας στη μάχη για να ανατραπούν οι πολιτικές που οδηγούν στην ύφεση, την αποβιομηχάνιση , την ανεργία, την φτώχια και τον μαρασμό του τόπου μας.
   Κανένα Σωματείο δεν μπορεί να λείψει από την Συνέλευση της ΠΕΜΠΤΗΣ 12/9/2013 και ώρα 7.00΄το απόγευμα.
           ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
                     ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου