Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Σφιχταγκάλιασμα ΔΟΛ-MEGA σε ΝΕΡΙΤ από Καψή & Καραπαναγιώτη. Όλο το απίστευτο Εποπτικό Συμβούλιο.

Η Τατιάνα Καραπαναγιώτη κόρη του Λέοντα Καραπαναγιώτη, ιστορικού διευθυντή των Νέων και δεξί χέρι του Λαμπράκη, (την εποχή που ο Καψής ήταν αρχισυντάκτης εκεί),  η οποία συνεργαζόταν επι σειρά ετών με το MEGA, θα συνδράμει την προσπάθεια του άλλου παιδιού του ΔΟΛ, του πρώην Διευθύνοντα Συμβούλου του Οργανισμού Λάμπράκη, Παντελή Καψή, στο «δύσκολο έργο του».


Οι υπόλοιποι του έμμισθου Εποπτικού Συμβουλίου έχουν τόση σχέση με την τηλεόραση, όσο και ο καθένας μας.

 Άννα Δαμιανίδη, δημοσιογράφος από την Εφημερίδα των Συντακτών” και παλαιότερα επίσης στα  Νέα. Επίσης και Athens Voice. Βαρύς (και ασήκωτος) εκσυγχρονισμός! 

Ανδρέας Ζούλας, δημοσιογράφος της Καθημερινής. Ο αξιοσέβαστος κατά τα άλλα κύριος Ζούλας, έχει εξαπολύσει μύδρους κατά καιρούς κατά των Δημοσίων υπαλλήλων. Όπως και ο αδερφός του Στάμος, όπως φυσικά και ο γιός του Κωνσταντίνος και οι δυο επίσης αρθρογράφοι της Καθημερινής . 
Τώρα βέβαια  με την τοποθέτηση του Ανδρέα Ζούλα στην ΝΕΡΙΤ, κλέινει ένας πλήρης κύκλος της οικογένειας Ζούλα στο Δημόσιο. (Στάμος Ζούλας, ΕΡΤ 2009  και Κωνσταντίνος Ζούλας ΕΡΤ και Αθήνα 984).

Ας είναι… 

Χρήστος Χωμενίδης. Συγγραφέας, Νεοπασόκος, υμνητής ΓΑΠ και πρώην μέλος της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ . Στο Νέο-Πασόκος βέβαια χωράει μια μικρή κουβέντα. καθώς είχε συνοδεύσει τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη σε ένα ταξίδι επιχειρηματιών στην Κίνα… 

 Τα υπόλοιπα μέλη του Ελεγκτικού Συμβουλίου της Δημόσιας ( ο Θεός να την κάνει) Τηλεόρασης είναι ο Λουκάς Καρυτινός, μαέστρος,  ο καθηγητής Σίμος  Σιμόπουλος πρώην Υπηρεσιακός Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (2012) και ο Θεόδωρος Φορτσάκης, πρόεδρος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου