Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

«Πλακώθηκαν» ΑΝΕΛ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για τους μουσουλμάνους βουλευτές

Επίθεση κατά των μουσουλμάνων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, κ.κ. Καραγιουσούφ και Χατζηοσμάν, εξαπέλυσαν στη Βουλή οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας σχετικά με
«προκλητικές δηλώσεις τους για την ύπαρξη τουρκικής μειονότητας» και επικείμενη συμμετοχή τους σε εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη, «για τα 100 χρόνια από την ίδρυση Δημοκρατίας της Τουρκικής Θράκης».
Την αρχή έκανε η εισηγήτρια των ΑΝ.ΕΛ. στο νομοσχέδιο για τον Κώδικα Κοινωφελών Περιουσιών, Χρυσούλα Γιαταγάνα, η οποία σχολίασε λέγοντας πως «όσοι τάσσονται υπέρ της γιορτής στην Κωνσταντινούπολη, προδίδουν τους ψηφοφόρους τους και προπαντός την πατρίδα τους. Ερωτώ τον κ. Βενιζέλο που είναι και υπουργός Εξωτερικών, αν συμφωνεί με τον βουλευτή του» ανέφερε η βουλευτής.
Αντίστοιχες παρατηρήσεις σε έντονο ύφος επεφύλαξε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης (ΑΝ.ΕΛ.), όπως επίσης και ο Ηλίας Παναγιώταρος (Χρυσή Αυγή), ο οποίος παρατήρησε πως «αν υπήρχε εθνικό κράτος, οι κύριοι αυτοί δεν θα είχαν πλέον ελληνικό διαβατήριο».
Απαντώντας αργότερα από πλευράς αξιωματικής αντιπολίτευσης, η Παναγιώτα Δριτσέλη παρατήρησε πως «είναι άκομψο να εκτοξεύονται τέτοιου είδους κατηγορίες εναντίον απόντων συναδέλφων».
«Οι βουλευτές της Αριστεράς και δη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα σκέφτονταν να συμμετάσχουν ποτέ σε μια τέτοια εκδήλωση» δήλωσε για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ, η Π. Δριτσέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου