Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Συνάντηση των αιρετών της ΔΗΜΑΡ με βουλευτές της



Την Πέμπτη 11 Απριλίου 2013  αντιπροσωπεία της Γραμματείας του Τομέα Αυτοδιοίκησης, αποτελούμενη από τον Υπεύθυνο του Τομέα, βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ. Δημήτρη Αναγνωστάκη και τη συντονίστρια του Τομέα Σμαράγδα  Παπαστεργιοπούλου, συναντήθηκε με τους αιρετούς δημοτικούς συμβούλους της ΔΗΜ.ΑΡ. 
στο Δήμο Αθηναίων  και την γραμματέα του Τομεακού Γραφείου της Α΄ Αθήνας, μέλος της ΕΕ της ΔΗΜ.ΑΡ.  Δώρα Καλλιπολίτη.
 Έγινε εκτενής ενημέρωση από την πλευρά των Αιρετών για τη λειτουργία των θεσμικών οργάνων του Δήμου Αθηναίων, για την παρουσία  και τη συνεισφορά τους στο παραγόμενο έργο του Δήμου  καθώς και για  τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Ανταλλάχθηκαν προβληματισμοί και απόψεις, ενώ υπήρξε δέσμευση για περαιτέρω συζήτηση στο προσεχές διάστημα.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι  Φώτης Προβατάς, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων,  Νανά Σπυροπούλου  Αναπληρώτρια Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Ανδρέας Βαρελάς Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Μαρία Κουβέλη Πρόεδρος του Συμβουλίου ένταξης μεταναστών, Νέλλη Παπαχελά Πρόεδρος ΟΠΑΝΔΑ  Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αθλητισμού και δια βίου μάθησης και Άννα Χατζηγιαννάκη δημοτική σύμβουλος. 
 Η συγκεκριμένη προσπάθεια του Τομέα  εντάσσεται στη γενικότερη προετοιμασία του κόμματος ενόψει των επικείμενων Αυτοδιοικητικών εκλογών Α΄ και Β΄ βαθμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου