Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Ν.Ε. Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ προς ΝΟΔΕ ΝΔ: Τολμάτε κύριοι....

Με ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ της Ν.Δ. που αναρτήθηκε σήμερα, σε  ένα  ντελίριο οχετολογίας σχολιάζει τη συνέντευξη του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλέξη Τσίπρα, που δόθηκε πριν από τρεις μέρες (τόσο χρειάστηκαν οι συντάκτες της ανακοίνωσης για να εκπονήσουν αυτό το λίβελο) στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, εκτοξεύοντας ανοίκειους χαρακτηρισμούς, όπως «άσχετος», «επικίνδυνος», «αλαζόνας», «ιδεολογικά συγχυσμένος» και «αφερέγγυος».
Δεν θα άξιζε να ασχοληθεί κανείς στα σοβαρά μαζί τους. Ωστόσο, επειδή ορισμένα από τα γραφόμενα στην ανακοίνωσή τους είναι εξόχως προκλητικά, παραθέτουμε τα πιο κάτω σχόλια:
Τολμούν οι κύριοι αυτοί να αναφέρονται στις δεσμεύσεις του Αλ. Τσίπρα για τον κατώτατο μισθό και να μιλούν για Β. Κορέα. Όταν το κόμμα τους, που σέρνει το χορό της τριφασικής συγκυβέρνησης, έχει καταργήσει τις ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις.
Αποδίδουν στον Αλ. Τσίπρα σύγχυση και αφερεγγυότητα, οι εκπρόσωποι του κόμματος του Ζαππείου 1, 2 κλπ., που μεταμορφώθηκε στη δήλωση μετανοίας του – άφαντου - αρχηγού τους ενώπιον της αυτής εξοχότητας κας Μέρκελ «ουδείς αναμάρτητος».
Λοιδορούν την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ να  οικοδομήσει πολυδιάστατες συμμαχίες, πριν απ’ όλα με τους λαούς του ευρωπαϊκού νότου, οι βαστάζοι του Σόϊμπλε.
Συκοφαντούν την πρότασή μας για φιλολαϊκή φορολογική μεταρρύθμιση οι ιεροφάντες της ληστοκρατίας (και της λιστοκρατίας βεβαίως) ,οι  οπαδοί  των  χαρατσιών  .
Παριστάνουν τους προστάτες των ενόπλων δυνάμεων και της ΑΟΖ οι οπαδοί της εθνικής λιποταξίας, που έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να θάψουν το «όχι» του κυπριακού λαού.
Και εν πάσει περιπτώσει, ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο κύριοι; Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας; Γιατί το κόμμα σας δεν κάνει κάτι άλλο από το να αντιπολιτεύεται το Σύριζα και  να εκτελεί δουλικά τις   εντολές της  τρόικα ;  
Απλά  καταλαβαίνουν  κάθε   ημέρα  και  περισσότερο  ότι λιγοστές   οι  μέρες  τους  και  θα  πάρουν  την  απάντηση  που   τους  αρμόζει  απο  τον  Ελληνικό  λαό  και  μην  έχοντας  τίποτα  άλλο  πλέον  να  κρατηθούν  καταφεύγουν  στον  γνωστό  τους  δρόμο  της διαστρέβλωσης ,παραπληροφόρησης, ψευδολογίας  και  καταστολής.   

Η Ν.Ε. Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου