Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Ερέτρια υπογράφτηκε η σύμβαση για τα έργα αποχέτευσης

Οι υπογραφές ετέθησαν για ένα από τα μεγαλύτερα έργα του δήμου Ερέτριας που αφορά την αποχέτευση των ακαθάρτων της πόλης της Ερέτριας, με τεράστια περιβαλλοντική σημασία για ολόκληρο το Δήμο.
Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου υπογράφθηκε στο δημαρχείο Χαλκίδας, το συμφωνητικό για την εκπόνηση της μελέτης αποχέτευσης ακαθάρτων της Ερέτριας, από τον Δήμαρχο Ερέτριας Βασίλη Βελέντζα, τον Δήμαρχο Χαλκιδέων Αθανάσιο Ζεμπίλη (φορέας υλοποίησης του έργου) και τον εκπρόσωπο της σύμπραξης των γραφείων που αναλαμβάνουν τη μελέτη κ. Βασίλειο Μαλιώκα.

Ο προϋπολογισμός της μελέτης ανέρχεται στο ποσό των 262.629 Ευρώ χωρίς ΦΠΑ και η προθεσμία περαίωσης της ορίζεται σε οκτώ μήνες. Η υλοποίηση του έργου αναμένεται να ξεκινήσει τέλη του 2013 με αρχές του 2014.  Επίσης, θα καλύπτει αρχικά ολόκληρο το σχέδιο πόλης της Ερέτριας και θα έχει τη δυνατότητα πολλαπλών επεκτάσεων.
Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον - Αειφόρος Ανάπτυξη» (ΕΠΠΕΡΑΑ) και εντάσσεται στο ΕΣΠΑ 2007-2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου