Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΟΛΟΙ-ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ - ΤΕΤΑΡΤΗ 14/11 στη 1 μ. μ



Η Τετάρτη 14 Νοέμβρη αποτελεί το ορόσημο για ένα αγωνιστικό, διεθνικό συντονισμό των εργαζομένων ενάντια στο νεοφιλελεύθερο κύμα «δολοφονικής» λιτότητας, που ισοπεδώνει τους λαούς της Ευρώπης. 
Οι εργαζόμενοι στην Πορτογαλία, Ισπανία, Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα καθώς και ισχυρά συνδικάτα στη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ιταλία και τη Γερμανία θα βρεθούν σε κοινή απεργιακή κινητοποίηση, με αιτήματα:

Αντίσταση και ανατροπή των πολιτικών λιτότητας
Προστασία των θέσεων εργασίας. Αντιμετώπιση της ανεργίας. Όχι στις απολύσεις.
Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζόμενων σε κάθε χώρα
Το δημόσιο χρέος δεν είναι δικό μας. ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

Στην Ελλάδα των μνημονίων, έχουμε βιώσει τη λιτότητα στην πιο ακραία και σκληρή της εκδοχή, με τον ελληνικό λαό να μετατρέπεται σε πειραματόζωο των νεοφιλελεύθερων πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η εγχώρια τρόικα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ολοκληρώνει και κορυφώνει το «έργο» της καταστροφής της χώρας και του λαού προς όφελος της κερδοφορίας μιας χούφτας ολιγαρχών και πολύ μεγάλων επιχειρήσεων.

Απέναντι στην προσπάθεια των ισχυρών της Ευρώπης να μετακυλήσουν στις πλάτες των εργαζομένων τα βάρη της κρίσης, αναδιανέμοντας τον πλούτο σε βάρος των λαών, απαντούμε δυναμικά και συντονισμένα.

Οι ζωές μας δεν χωράνε στα μέτρα τους!

Συμμετέχουμε μαζικά και αγωνιστικά στην 3ωρη Στάση Εργασίας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στις 14 Νοέμβρη και στο Απεργιακό Συλλαλητήριο στην Πλατεία Κλαυθμώνος στη 1 μ. μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου