Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Έκτακτη συνάντηση μεγαλοιδιοκτητών ΜΜΕ λόγω των δημοσκοπικών ποσοστών που σοκάρουν!

Δημοσιεύουμε παρακάτω την ανάρτηση από το κουρδιστό πορτοκάλι, προσθέτοντας τις δικές μας πληροφορίες, που φέρνουν τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι δεύτερο κόμμα και το κόμμα της Λούκας Κατσέλη να μπαίνει στην Βουλή.
Οι δύο παραπάνω παράγοντες είναι οι λόγοι που τρομοκρατούν τα διαπλεκόμενα στην χώρα καθότι δεν θέλουν με τίποτα αυτό το σενάριο να γίνει πραγματικότητα.
Αυτά τα δύο μαζί, θα σημάνουν το τέλος εποχής με την διάλυση του ΠΑΣΟΚ και την αρχή του τέλους για την ΝΔ. Η πιθανή συνεργασία αριστερών κομμάτων που δεν θα μπορούν να …...  τα παραπάνω είναι οι κύριοι λόγοι της σύναξης αυτής …..
Η εβδομάδα που έρχεται θα είναι η ποιο σκληρή. Οι επιθέσεις που θα δεχθούν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ της Κατσέλη μπορεί να μην έχουν προηγούμενο!!

Διαβάστε τις πληροφορίες από το ΚΟΥΔΡΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Τα σοκαριστικά χαμηλά ποσοστά του δικομματισμού, η εκρηκτική άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ που στη κυριολεξία σαρώνει σ’ ολόκληρη την Ελλάδα, η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή και τα υψηλά ποσοστά του Καμμένου προκάλεσαν έκτακτη συνάντηση το βράδυ του Σαββάτου σε σπίτι μεγαλοιδιοκτήτη ΜΜΕ, στα βόρεια προάστια.
Ποιοι πήραν μέρος; Οι συνήθεις «ύποπτοι» της εγχώριας μηντιακής εξουσίας οι οποίοι διαπιστώνουν πανικόβλητοι ότι αλλάζει ριζικά το κοινωνικό και πολιτικό τοπίο στην Ελλάδα.
Φυσικά αυτό που τους ανησυχεί περισσότερο είναι η βιωσιμότητα μιας συγκυβέρνησης που θα την στηρίζουν τα αποδεκατισμένα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, η Ντόρα (σε περίπτωση που μπει στη Βουλή) και οι βουλευτές που-που όπως εκτιμά η διαπλοκή-θα εγκαταλείψουν τον Καμμένο στο φτερό και θα σπεύσουν να στηρίξουν μια κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Σαμαρά!
Το ενδεχόμενο να πάει η χώρα σε επαναληπτικές εκλογές, όπως ζητάει ο Σαμαράς, έχει σχεδόν αποκλειστεί από το “κονκλάβιο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου