Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Κάλεσμα του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Εύβοιας στην απεργιακή συγκέντρωση των Σωματείων

Το Νομαρχιακό τμήμα ΑΔΕΔΥ Εύβοιας απευθύνει προσκλητήριο ενότητας και αγώνα προς όλους τους εργαζόμενους, τους Συνταξιούχους, τους Ανέργους καλώντας τους σε μαζική συμμετοχή στη πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση.
Η  1η Μάη 2012 βρίσκει τους Έλληνες  εργαζόμενους   αντιμέτωπους με μια σφοδρή  επίθεση στα βασικά και θεμελιώδη κοινωνικά τους δικαιώματα.
Μισθοί, συντάξεις, εργασιακά δικαιώματα, ΣΣΕ έχουν μπει στην κλίνη του Προκρούστη των περικοπών και των ανατροπών.

Μπροστά σ’ αυτές τις εξελίξεις οι πολίτες της χώρας μας μαζί με τους πολίτες σ’ όλο τον κόσμο που βιώνουν τις ίδιες σκληρές και αδιέξοδες πολιτικές, ενώνουν τις δυνάμεις τους και αγωνίζονται για την απόκρουση και ακύρωση των μονεταριστικών νεοφιλελεύθερων πολιτικών οι οποίες στο βωμό του κέρδους και των αγορών καταπατούν και περιφρονούν κάθε έννοια δικαίου και ανθρωπιάς, κάθε εργατικό δικαίωμα.
Απέναντι σ΄αυτές τις πολιτικές, η απάντηση των εργαζόμενων πρέπει να είναι μια και μοναδική:
ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ- ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
Οι εργαζόμενοι, οι απλοί πολίτες του μόχθου, οι Νέοι, οι Συνταξιούχοι, οι Άνεργοι, το σύνολο της κοινωνίας απαιτούν και διεκδικούν μια τελείως διαφορετική πολιτική που θα έχει στο επίκεντρο τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις ΑΝΑΓΚΕΣ του και όχι τις ΑΓΟΡΕΣ και τα ΚΕΡΔΗ. Απαιτούν και διεκδικούν μια Ευρώπη των Πολιτών και όχι των Τραπεζιτών και των Εργοδοτών. 
Παλεύουμε και Απεργούμε για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών, για να διασφαλίσουμε και να διευρύνουμε τα εργασιακά, ασφαλιστικά και κοινωνικά  μας δικαιώματα, όπως μας αξίζει και δικαιούμαστε!
Με ΕΝΟΤΗΤΑ και ΑΓΩΝΑ προωθούμε τα αιτήματα μας, διασφαλίζουμε τα δικαιώματα μας.
ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση των Σωματείων
την  Τρίτη 1η ΜΑΗ στις 1Ο.00 π.μ
στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας

Για το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου