Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Αποκαλύφτηκαν οι φιλάργυροι bloggers.

Όπως πολύ ορθά παρατήρησε φίλος αναγνώστης/αναγνώστρια μας, αυτές οι εκλογές, εκτός των άλλων, έκαναν και ένα άλλο μεγάλο καλό για τους ανθρώπους του διαδικτύου.
Ανάγκασαν πολλούς "bloggers" που παρίσταναν μέχρι τώρα, τους πολιτικά αντικειμενικούς και τους οικονομικά αφιλοκερδείς, να ρίξουν τη μάσκα που τους κάλυπτε και να αποκαλύψουν τον πραγματικό εαυτό τους και τον πραγματικό ρόλο που παίζουν μέσα στο χώρο του διαδικτύου, παρασύροντας άδολους αναγνώστες που.... πιστεύουν ότι βρίσκουν αντικειμενική πληροφόρηση.
Προσέξτε σας παρακαλούμε όλα τα blogs στα οποία είχατε εμπιστοσύνη και τα οποία προτιμούσατε για την αντικειμενική σας ενημέρωση, πως ακριβώς συμπεριφέρονται σ’ αυτές τις εκλογές και πάρτε τα μέτρα σας για το μέλλον. Θα διαπιστώσετε κατ’ αρχήν αυτά που λέγονται δημοσιογραφικά blogs, ότι υποστηρίζουν "εκεί από όπου κερδίζουν χρήματα", αδιακρίτως κομματικής προτίμησης, και ανεξάρτητα από την πολιτική τους θέση.
καταχωρώντας σχετικά  πολιτικές διαφημίσεις και πολιτικές "παρεμβάσεις" υποψηφίων που δίπλα έχουν πολιτική διαφήμιση.   Βloggers που βρήκαν ευκαιρία να κερδίσουν μερικά ευρώ, δημοσιεύοντας πολιτικές διαφημίσεις. 
Αλήθεια πως γίνεται να είσαι blogger να κρεμμάς όλο το προηγούμενο διάστημα και να παιρνάς τους βουλευτές που ψήφισαν το Μνημόνιο γεννεές δεκατέσερεις και σήμερα τους ίδιους βουλετές να τους βάζεις λάδι;
Αλήθεια πως μπορείς να στηρίζεις τους βουλευτές ενός κόμματος με ύπουλες καταχωρήσεις "Η Ρίνα η Νίνα ο Χρήστος  ο Μήτσος, έκανε αυτό και αυτό και τι θεά, τι θεός, τι αγώνας!!" Και από περιεχόμενο μηδέν.
 Αυτές τις ύπουλες για τους αναγνώστες μας αναρτήσεις το είπαμε από την αρχή δεν τις βάζουμε. Είπαμε θα βάλουμε δελτία τύπου και με χαρά άρθρα. Δυστυχώς όμως τέτοια δεν υπήρχαν και δίχνει την γύμνια του νέου πολιτικού δυναμικού του νομού. 
Παλαιοκοματισμός και μέχρι εκεί.... Τι να κάνουμε όμως αυτή είναι η Εύβοια. Μέχρι εκεί μπορούν.

Αυτές οι εκλογές λοιπόν, έβγαλαν πράγματι από τις τρύπες τους πολλούς bloggers, οι οποίοι από την Δευτέρα το πρωί, σαν να μην συνέβη τίποτα, θα κατεβάσουν τις πολιτικές διαφημίσεις από τα blogs τους και θα το γυρίσουν και πάλι στην δήθεν αντικειμενικότητά τους. 

Παρακολουθείστε τους τώρα και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου