Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Προσλήψεις 420 ατόμων στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης !

Την πλήρωση τετρακοσίων είκοσι (420) συνολικώς θέσεων από τους αποκτήσαντες κατά το έτος 2008 και μετά, πτυχίο, για τις ειδικότητες:
Γεωπόνων Α.Ε.Ι., Κτηνιάτρων Α.Ε.Ι., Ιχθυολόγων Α.Ε.Ι., Γεωλόγων Α.Ε.Ι., Δασολόγων Α.Ε.Ι., Τεχνολόγων Γεωπονίας Τ.Ε.Ι., Τεχνολόγων Τροφίμων και Διατροφής Τ.Ε.Ι., Τεχνολόγων Δημόσιας Υγιεινής Τ.Ε.Ι. και Δασοπόνων Τ.Ε.Ι., με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για ένα (1) έτος για λόγους πρακτικής άσκησης, αποφάσισε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Οι προσληφθέντες θα τοποθετηθούν σε υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των εποπτευομένων από αυτό Νομικών Προσώπων και των ενιαίων αποκεντρωμένων μονάδων διοίκησης του κράτους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.1 και να την υποβάλουν είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων απευθύνοντάς την στη Δ/νση Διοίκησης Προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Αχαρνών 2, Τ.Κ. 101 76 ΑΘΗΝΑ (τηλ. επικοινωνίας: 210 2124429 έως 4436). Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 23.01.2011 έως και 11.02.2011.
Αιτήσεις που υποβάλλονται από υποψήφιους που προσλήφθηκαν για λόγους πρακτικής άσκησης και εργάστηκαν για κάποιο χρονικό διάστημα είτε συνεχίζουν να εργάζονται, θα απορρίπτονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου