Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Ευχαριστήριο του νέου Προέδρου του ΟΕΕ, Κώστα Λαγού

Δημόσιο ευχαριστήριο του νέου Προέδρου του ΟΕΕ, Κώστα Λαγού προς όλους όσους τον στήριξαν τόσο τον ίδιο όσο και την παράταξη της ΔΗ.ΚΙ.Ο..
Επιθυμώ να ευχαριστήσω, όλους όσους στήριξαν στις εκλογές της Τοπικής Διοίκησης του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ του 9ου ΠΕΡΙΦ.ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤ. ΣΤΕΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ την ΔΗ.ΚΙ.Ο. και την ανέδειξαν για τρίτη συνεχόμενη φορά πρώτη δύναμη.
Η δυναμική αυτή μου έδωσε την ευκαιρία να εκλεγώ στο αξίωμα του Προέδρου.
Από τη θέση αυτή, θέλω να δηλώσω ότι θα συνεχίσω μαζί με όλες τις παρατάξεις, όπως αυτές εκπροσωπούνται στην Τ.Δ., τον αγώνα για την ανάδειξη και παρουσία του φορέα, στο κοινωνικό και οικονομικό γίγνεσθαι.
Με επίκαιρες και καίριες παρεμβάσεις σε θέματα που σχετίζονται με τον επιστημονικό φορέα θα έχουμε δυναμική φωνή και λόγο, όπως άλλωστε και τα προηγούμενα χρόνια, και ακόμη περισσότερο τώρα στις δύσκολες περιστάσεις που διέρχεται ο τόπος.
Παράλληλα δεν θα διστάσουμε να αντιπαρατεθούμε και να συγκρουστούμε, με την όποια εξουσία, προκειμένου να προασπίσουμε την κατοχύρωση του έλληνα Οικονομολόγου-επιστήμονα, για τον ουσιαστικό ρόλο που πρέπει να διαδραματίσει στις παρούσες συνθήκες.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΛΑΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου