Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Τι ακούμε Θέε μου!!!


Είναι να διαβάζεις τις ομιλίες των αυτοδιοικητικών και να τραβάς τα μαλλιά σου. Διαβάστε κείμενο από την ομιλία  του «τεχνοκράτη» αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας με τον Θ. Χειμάρα κατά την κεντρική ομιλία του Θ. Χειμάρα στην Άμφισσα.

 ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Δεν αρνιόμαστε τις μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές. Μόνο πού τέτοιες αλλαγές δεν γίνονται.
EVIAPOST δηλαδή ακόμη ποιο σκληρές; Πλήρες ξεχαρβάλωμα των συνταξιοδοτικών, εργατικών δικαιωμάτων των εργαζομένων; Να μην μείνει τίποτα; Πρέπει κ Παπαθανασίου να γίνεται ποιο σαφής; Λίγο από αυτό πως το λένε.. να δεις πως στο λένε ... α!!! θυμήθηκα αυτοκριτική.

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Δεν αρνιόμαστε τις θυσίες, απλά λέμε ότι πρέπει να πιάσουν τόπο. Να υπάρξει άμεσα τόνωση της αγοράς, ώστε να παραχθεί εισόδημα για τους εργαζομένους, τζίροι για τις επιχειρήσεις, κέρδη για τους επιχειρηματίες, θέσεις εργασίας για τους ανέργους. Και τότε θα βρεί το κράτος να φορολογήσει.
EVIAPOST Αλήθεια πως από την τόνωση της αγοράς παράγεται εισόδημα; Μήπως το εισόδημα δηλαδή οι εργαζόμενοι που παίρνουν 2500-3000 € θα προκαλέσουν τόνωση της αγοράς, γιατί οι εργαζόμενοι των 700 και 1000€ δεν ζούν; Αλήθεια γιατί δεν λέτε ελάχιστος μισθός στους εργαζόμενους 2000€  με στόχο την τόνωση της αγοράς; Σκέπτεστε τίποτα άλλο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου