Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Περγαντάς Δεσμεύτηκε μόνο για την ολοκλήρωση των Μελετών !!!!

Την βεβαιότητα ότι ο συνδυασμός του θα βγει νικητής στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής κατέθεσε χθες από την Χαλκίδα ο κ. Κλέαρχος Περγαντάς, κατά την διάρκεια της κεντρικής του ομιλίας. Καμία αναφορά για τα «ώριμα έργα»
Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων οι Βουλευτές Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Περλεπέ, Συμεών Κεδίκογλου, οι πρώην Βουλευτές Γιάννης  Καλαμακίδης, Δημήτρης Πιπεργιάς και Γιώργος Παπαγεωργίου
Ως  κεντρικό σημείο της πολιτικής του που θα μπορέσει να σημαδέψει την Εύβοια την κατασκευή του οδικού της δικτύου. Έκανε μάλιστα αναφορά σε ένα προς ένα τα ζητήματα που αναδεικνύονται στο θέμα των υποδομών ενώ για μία ακόμη φορά τόνισε την πλήρη αξιοποίηση των πόρων που υπάρχουν και των άλλων που θα διεκδικηθούν. Ενδεικτικά, ανέφερε τα ην ολοκλήρωση των μελετών και στην κατασκευή :
Του Βόρειου οδικού άξονα της Εύβοιας, από τη Χαλκίδα στην Ιστιαία και στην Αιδηψό.
Του Κεντρικού οδικού άξονα από τη Χαλκίδα στην Κύμη.
Του Νότιου οδικού άξονα Χαλκίδα – Λέπουρα – Κάρυστος, με τις παρακάμψεις Βασιλικού, Αμαρύνθου, Αλιβερίου, Βέλους, Λεπούρων.
Του δρόμου «κόμβος Νέας Λάμψακου – κόμβος Δύο Δένδρων – κόμβος Χαραυγής – κόμβος Βατώντα – Ψαχνά» για την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας στη Χαλκίδα και τη σύνδεση της Νότιας με τη Βόρεια Εύβοια.
Τέλος ανέφερε ότι  “Εγγυόμαστε πως θα προσπαθήσουμε σκληρά και χωρίς χρονοτριβή να αξιοποιήσουμε όλες τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες και να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες του τόπου, των πολιτών άμεσα, αποτελεσματικά και στοχευμένα” υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Κλέαρχος Περγαντάς κατά την διάρκεια της ομιλίας του
“Θα μείνουμε συνεπείς” υπογράμμισε ο κ. Περγαντάς σημειώνοντας πως είναι κεντρική επιλογή του αλλά και δέσμευση ολόκληρου του συνδυασμού του “να τηρήσουμε την ίδια αταλάντευτη στάση διεκδίκησης αλλά και αποτελεσματικότητας”. Οκ. Κλέαρχος Περγαντάς αρκετές φορές κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην Χαλκίδα υπογράμμισε ότι έχουν γίνει πολλά τα τελευταία χρόνια συμπληρώνοντας πως “είναι γεγονός ότι χρειάζονται πολλά ακόμη”.
Στάθηκε ιδιαίτερα στο φυσικό πολιτιστικό απόθεμα της Εύβοιας, κάνοντας ιδιαίτερες αναφορές στις βιομηχανικές υποδομές, στον ορυκτό πλούτο, τις θάλασσες, τις ακτές και τους ορεινούς όγκους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου