Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΛΩΝΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΣΤΙΩΝ

Απο την αρχή της θητείας των Δημάρχων Αυλώνος και Δυστίων αναπτύχθηκε μία πολύ γόνιμη συνεργασία μεταξύ των όμορων Δήμων.
Ο Δήμος Αυλώνος με την Δημοτική του Επιχείρηση παρέχει από το 2003 το Πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι" στους δημότες του Δήμου Δυστίων. Σε σταθερή βάση περισσότερες από 60 οικογένειες του Δήμου Δυστίων εξυπηρετούνται από την Ομάδα του "Βοήθεια στο Σπίτι".
Τα τέσσερα μέλη της Ομάδας υπερβάλλουν τον εαυτό τους για να παράσχουν υπηρεσίες φροντίδας στους ηλικιωμένους κατοίκους των χωριών του Δήμου Δυστίων.
Ο Δήμαρχος Αυλώνος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης βρέθηκε διαρκώς κοντά στην Ομάδα του Δήμου Δυστίων και ενθάρρυνε την προσπάθειά τους.
Σε επίσκεψή του στα Γραφεία του "Βοήθεια στο Σπίτι" στον Δύστο είχε την ευκαιρία ενόψει της λήξης της θητείας του να ευχαριστήσει τις εργαζόμενες στο Βοήθεια στο Σπίτι για την προσφορά τους και την άριστη συνεργασία και να τους ζητήσει να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να παρέχουν τις υπηρεσίες τους, επίσης τους δήλωσε ότι είναι αλληλέγγυος στον κλάδο των εργαζομένων στο "Βοήθεια στο Σπίτι" και στηρίζει του αγώνες τους για την κατοχύρωση των εργασιακών τους δικαιωμάτων
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΛΩΝΟΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΥΣΤΙΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
Ο Δήμαρχος Αυλώνος κ. Κατσούλης παρέδωσε στον Δήμαρχο Δυστίων κ. Κώστα Μαστροκώστα το ολοκαίνουργιο απορριμματοφόρο τύπου πρέσσα που προμηθευτηκε ο Δήμος Αυλώνος για λογαριασμό του γειτονικού Δήμου στο πλαισιο της διαδημοτικής συνεργασίας.
Με  το γεγονός αυτό επιβεβαιώθηκε η στενή συνεργασία των δύο Δήμων στην οκταετία της θητείας των  απερχομένων Δημάρχων τους. Με την ευκαιρία της παρουσίας του Δημάρχου Αυλώνος στα Κριεζά ο Δήμαρχος Δυστίων τον ξενάγησε στο νέο Δημαρχιακό Μέγαρο των Κριεζών το οποίο αποτελεί πλέον μία βασική κτιριακή υποδομή για την Βόρεια Καρυστία και τον νέο Δήμο Κύμης Αλιβερίου.
Ο Δ. Κατσούλης εξέφρασε τον θαυμασμό του για το έργο αυτό και συνεχάρη τον Κώστα Μαστροκώστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου