Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Θανάσης Ζεμπίλης: «Κάτι καινούριο, δυνατό γεννιέται ........»

Την κεντρική  προεκλογική του ομιλία πραγματοποίησε χθες το βράδυ ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων Θανάσης Ζεμπίλης, στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, λίγο μετά τις 8.
Πλήθος κόσμου κατέκλυσε τον χώρο της συγκέντρωσης. Ο Θ. Ζεμπίλης στην ομιλία του, τόνισε πως «με την σημερινή συγκέντρωση, αποδεικνύεται ότι κάτι καινούριο και δυνατό γεννιέται, τόσο δυνατό που ταράζει τα νερά του Ευρίπου τόσο ισχυρό που σχηματίζει ένα ευρύ πλειοψηφικό παλιρροιακό ρεύμα που αγκαλιάζει τη Χαλκίδα, το Ληλάντιο, την Αρτάκη, την Ανθηδώνα, την Αυλίδα».

Στη συνέχεια, έκανε απολογισμό έργων και ανέπτυξε το πρόγραμμά του για τον νέο διευρυμένο Δήμο Χαλκιδέων.  Τόνισε πως έχοντας επίγνωση των σοβαρών δυσκολιών, συναντήθηκαν όλες οι αυτοδιοικητικές δυνάμεις του τόπου και αποφάσισαν να συστρατευθούν στη μεγάλη αυτή προσπάθεια χωρίς διακρίσεις, διαχωρισμούς, αποκλεισμούς. Με στόχο να αξιοποιήσουν τη γνώση και την συσσωρευμένη εμπειρία όλων, τόνισε,  συγκροτήθηκε ένα ενιαίο και ισχυρό αυτοδιοικητικό μέτωπο στο οποίο συμμετέχουν στελέχη από το σύνολο σχεδόν των συνδυασμών της τρέχουσας δημοτικής περιόδου.
Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Ζεμπίλης, δήλωσε πως «προχωράμε με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.  Με πίστη στις δυνατότητες του τόπου μας, με εμπιστοσύνη στους δημότες μας».
Από την άλλη, ευχαρίστησε θερμά τον κ. Ζεμπίλη για το κάλεσμά του, λέγοντας χαρακτηριστικά «Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, όμως του εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του και για μένα είναι τιμή που με κάλεσε γιατί αν δεν παίξουμε εδώ, δεν παίξουμε εκεί, θα παίζουν συνέχεια η Πέγκυ Ζήνα και ο Σάκης Ρουβάς»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου