Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Γιάννης Σιαγιάννης Η παρουσία και το πάθος σας εγγυώνται την συμμετοχή του συνδυασμού μας στον δεύτερο γύρω.

Σε μια πραγματικά μεγάλη συγκέντρωση έπεσε και η αυλαία του προεκλογικού αγώνα για τον υποψήφιο Δήμαρχο Κύμης-Αλιβερίου Γ. Σιαγιάννη στο Αλιβέρι χθες βράδυ.
Η συγκέντρωση ήταν «δυνατή» σε παλμό και πλήθος που σύμφωνα με φορείς ανέρχοντα σε περισσότερα από 800 άτομα. Οπως τόνισε ο Γ. Σιαγιάννης το βράδυ της Κυριακής θα πανηγυρίζουμε την συμμετοχή μας στο δεύτερο γύρω. Μια συμμετοχή που θα μας δώσει την νίκη να αλλάξουμε την περιοχή μας για το συμφέρον των κατοίκων της για την νεολαία για το αύριο.
Ήμαστε εδώ να αγωνιστούμε με γνώση και εμπειρία για τα προβλήματα των κατοίκων για την κοινωνία. Στην αρχή της ομιλίας του ανέφερε το σχέδιο του για την ανάπτυξη της περιοχής, τα προβλήματα του περιβάλλοντος και της λύσης που πρέπει να δοθούν και στα έργα που πρέπει να γίνουν, ώστε ο μεγαλύτερος μετά την Χαλκίδα Δήμος να έχει μέλλον.
 Στην συνέχεια της ομιλίας του έκανε επίθεση στους άλλους υποψήφιους δημάρχους λέγοντας χαρακτηρίστηκα.
Επίθεση στην ομιλία του έκανε σε όλους εκείνους που τόσα χρόνια ήταν αγκαλιασμένη με τα χρίσματα χωρίς ποτέ να κατακλύζουν τις διαδικασίες και σήμερα βγαίνουν και καταγγέλλουν το χρίσμα.
Σφοδρή επίθεση έκανε και για τον δήμαρχο Κύμης Δ. Θωμά κατηγορώντας τον ότι δίχασε την κοινωνία με την στάση του και τις αδιαφανείς επιλογές διοίκησης του δήμου Κύμης .
Ο Γ. Σιαγιάννης κάλεσε τον  λαό της περιοχής μέχρι να κλείσουν οι κάλπες να είναι «παρών» και να υπερψηφίσουν τον συνδυασμό. Τον  μόνο που θα αγωνισθεί με διαφάνεια, αξιοκρατία και θα σταθεί στο πλευρό όλον των κατοίκων της περιοχής.

1 σχόλιο:

  1. ηταν πραγματικα συγκοληστικός...
    μια ομιλια που θα μεινει χαραχμενη στο μυαλο αυτων που την ακουσαν....
    μια συγκεντρωση ανεπαναλυπτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή