Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Σύσκεψη υπό τον υφυπουργό Π. Σγουριδη με πρόεδρο του ΕΛΓΑ, διευθυντές του ΟΠΕΚΕΠΕ και εκπρόσωπο της ένωσης ελληνικών τραπεζών.



Με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτη Σγουρίδη, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015 σύσκεψη με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Στουπή, Διευθυντές του ΟΠΕΚΕΠΕ και την κα Μπουφούνου, εκπρόσωπο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η εξεύρεση λύσης, ώστε να δημιουργηθεί ένα νέο τραπεζικό προϊόν που θα βοηθήσει τους αγρότες να καλύπτουν τις ασφαλιστικές εισφορές τους, καθώς και να μπορούν να επιλέγουν τη διαδικασία συμψηφισμού οφειλών με τα χρήματα που δικαιούνται από τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ, τις ευρωπαϊκές ενισχύσεις και τις επιδοτήσεις.
Ο Υφυπουργός κ. Σγουρίδης δεσμεύτηκε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Έλληνας αγρότης θα απελευθερωθεί από το γόρδιο δεσμό της γραφειοκρατίας και ότι θα  υπάρξει βέλτιστη αντιμετώπιση στο πρόβλημα της ρευστότητας των αγροτών που δημιουργείται μέσα από τις δαιδαλώδεις διαδικασίες των πληρωμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου