Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

O Δημάρχος Κύμης-Αλιβερίου έπιασε...δουλειά....



Την Παρασκευή, 3-10-2014 πραγματοποιήθηκε Δημοτικό συμβούλιο στο Αλιβέρι.
Το παρακολούθησα και πραγματικά αγανάκτησα με την υποκρισία εις βάρος του λαού της περιοχής μας ορισμένων “παραγόντων”. Και εξηγούμαι. Πλέον με υπουργική απόφαση, δίνεται το ελεύθερο στην ΑΓΕΤ να καίει RDF.

O δημοτικός σύμβουλος, εκλεγμένος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Κώστας
Μιχαήλ, έθεσε το ζήτημα και έκανε πρόταση να συζητηθεί ώστε να πάρει θέση ο Δήμος μας.
 Με ευθύνη του Δημάρχου και της πλειοψηφούσας παράταξης, το θέμα χώθηκε κάτω απ΄το χαλί. Η σιωπή σας κύριε Μπενάκη, κύριε Κούκη και κύριε Μπόκαρη ήταν εκκωφαντική, τη στιγμή που το προηγούμενο διάστημα φαινόσασταν πολέμιοι της επιλογής της πολυεθνικής Lafarge. Μάλιστα, ενάμιση χρόνο πριν είχατε ταχθεί ανοιχτά κατά της καύσης σε τότε δημοτικό συμβούλιο.
Κύριοι, ο λαός του Αλιβερίου δεν τρώει κουτόχορτο. Το επόμενο διάστημα θα κληθείτε να πάρετε θέση. Αν και ρητορικό το ερώτημα, είστε με την υγεία του λαού της περιοχής ή με τα κέρδη της πολυεθνικής;

Για τις δυνάμεις που συσπειρωνόμαστε με τη Λαϊκή Συσπείρωση, η απάντηση είναι προφανής.
Γι αυτό καλούμε αυτούς που δε μοιράζονται τα κέρδη της μεγάλης εταιρίας αλλά που όλο το επόμενο διάστημα θα αναπνέουν τα δηλητήρια που βγαίνουν απ'τα φουγάρα της, να αντιδράσουν.
Όλοι στην κινητοποίηση που οργανώνουν τα ταξικά σωματεία της περιοχής την Τρίτη 14-10 στις 7.30 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία του Αλιβερίου!

Γιώργος Λεβέντης
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου