Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Πανευρωπαϊκή Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς.



Το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, η Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας, σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλκιδέων, διοργανώνει ενημερωτική δράση στην Παραλία της Χαλκίδας έξω από το Δημαρχείο την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 11:00πμ έως 15:00μμ., στο πλαίσιο της Πανευρωπαϊκής Ημέρας Επανεκκίνησης Καρδιάς.
Πιστοποιημένοι Εθελοντές-Εκπαιδευτές από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης  (E.R.C.), θα ενημερώνουν τους δημότες και τους επισκέπτες για τεχνικές  επανεκκίνησης της Καρδιάς.   

Η επανεκκίνηση καρδιάς (ΚΑΡΠΑ) είναι ευκολότερη από ότι πιστεύουν οι περισσότεροι και σώζει πραγματικά ζωές. Η εξειδικευμένη ομάδα μας θα δείξει πόσο απλή διαδικασία είναι και πώς μπορούν εύκολα να την κάνουν οι περισσότεροι με σωστή ενημέρωση. Ακόμα και μια μικρή αύξηση στο ποσοστό του κοινού που εφαρμόζει ΚΑΡΠΑ μπορεί να σώσει πολλές ζωές.  Ας  δείξουμε λοιπόν όλοι, με την παρουσία μας την Κυριακή 19-10-2014 το ενδιαφέρον μας για την έγκαιρη βοήθεια που μπορούμε να δώσουμε σε άτομα με καρδιακή ανακοπή.


Ο Διοικητής του Γ.Ν. Χαλκίδας –
Γ.Ν.-Κ.Υ. Καρύστου – Γ.Ν.-Κ.Υ. Κύμης
Ιωάννης Καρούζος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου