Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Οι κότες

Πηγαίνουν στους νομούς που ανήκουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και το παίζουν προβληματισμένοι από την κατάντια του κοσμάκη. Και στα αιτήματα των κατοίκων ή ψηφοφόρων τους, δηλώνουν υπερασπιστές της οικονομικής δυσπραγίας και των αιτημάτων τους ή έτοιμοι για να τα ψάλλουν σε υπουργούς και κυβέρνηση, μόλις κατέβουν οι βόρειοι ή ανέβουν οι νότιοι στην Αθήνα.

Όμως, επειδή είναι αφενός κότες, και αφετέρου παρτάκηδες του κερατά που κοιτάνε πάνω απ όλα το προσωπικό τους συμφέρον, θα ψηφίσουν την επιμήκυνση της ζωής της άθλιας συγκυβέρνησης.

Θα δώσουν, λοιπόν, ψήφο εμπιστοσύνης στον Σαμαρά και στον Βενιζέλο, για να σώσουν τους κακομοιριασμένους επαγγελματίες, τους πετσοκομμένους μισθωτούς, τους εξαθλιωμένους άνεργους και τους ανήμπορους υπερήλικες, έχοντας σαν δικαιολογία το γνωστό τσιτάτο, ...ότι η λιτότητα και τα μνημόνια βρίσκονται στο τελικό στάδιο... και τώρα μπαίνουμε φουλ στην ανάπτυξη!!!

Όμως αν αυτοί είναι κότες, οι άλλοι πια είναι κατσίκες κατσικωμένες και ως γνωστόν η κατσίκα δε μασάει ταραμά....

Ως εκ τούτου, το ζήτημα είναι με τι μούτρα θα πάνε στις περιφέρειές τους μετά το δεδομένο
καραγκιοζλίκι…

Μάλλον θα εμφανιστούν κατά τον …Μάρτη, οπότε και οι εκλογές, ελπίζοντας στην κοινωνική αμνησία και ίσως σε κάποιο εισέτι επιζόν αντιΣΥΡΙΖΑ σύνδρομο… 

 enaklik-aristera.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου