Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Αδιανόητη η τοποθέτηση διοδίων στο δρόμο Σχηματαρίου - Χαλκίδας



Αναφορά κατάθεσε ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, ανοιχτή επιστολή  της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας αλλά και ψήφισμα διαμαρτυρίας του 9ου Περιφερειακού τμήματος Ανατολικής Στερεάς του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, σχετικά με την εκ νέου εγκατάσταση διοδίων στο δρόμο ¨Σχηματαρίου – Χαλκίδας¨.


Οι πολίτες της Εύβοιας βιώνουν σήμερα, με ιδιαίτερη σκληρότητα, τις συνέπειες της συνεχιζόμενης ύφεσης και αδυνατούν πρακτικά να ανταπεξέλθουν σε στοιχειώδεις απαιτήσεις της καθημερινότητάς τους. Η επιπλέον επιβάρυνση με αυξημένο κόστος διοδίων, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή μέριμνα, για βελτίωση των οδικών έργων στο νομό, είναι παράλογη και απορριπτέα από όλους και θα πρέπει να το λάβει σοβαρά υπ’ όψη του το Υπουργείο.



Αναφορά
Προς τον κ. Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων

Ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, καταθέτει ως αναφορά, την με ημερομηνία 2-12-2013 ανοιχτή επιστολή της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, σχετικά με τα διόδια και τα προβλήματα στο οδικό Δίκτυο της Εύβοιας, αλλά και το με ημερομηνία 28-11-2013 ψήφισμα διαμαρτυρίας του 9ου Περιφερειακού τμήματος Ανατολικής Στερεάς του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, σχετικά με την εγκατάσταση διοδίων στο δρόμο ¨Σχηματάρι-Χαλκίδα¨.

Επισυνάπτονται η ανοιχτή επιστολή της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας και το Ψήφισμα Διαμαρτυρίας του 9ο Περιφερειακού Τμήματος Ανατ. Στερεάς του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.
Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου