Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Aπάνθρωπες oi συνθήκες εργασίας στο «Δικαστικό Μέγαρο» Χαλκίδας

Επιστολή έστειλε στο υπουργό Μιλτιάδη Παπαϊωάννου η ομοσπονδία δικαστικών υπαλλήλων Ελλάδος για  τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται οι υπάλληλοι των δικαστηρίων Χαλκίδας.
Κύριε Υπουργέ,
Σας θυμίζουμε ξανά τις απάνθρωπες συνθήκες εργασίας στο φερόμενο ως «Δικαστικό Μέγαρο» Χαλκίδας. Ενώ έχουμε φτάσει στον Αύγουστο, οι υπηρεσίες στη Χαλκίδα, λειτουργούν ακόμα ΧΩΡΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ, με θερμοκρασίες που αγγίζουν του 39-40 βαθμούς Kελσίου.
    Διαβιβάστηκαν στο Υπουργείο Σας, προ 20ημέρου, έγγραφα αιτήματα των υπηρεσιών της Χαλκίδας, για την έγκριση δαπάνης αγοράς φορητών κλιματιστικών μονάδων,  με κόστος περίπου 5 έως 6.000€ όμως, ο κλιματισμός στο γραφείο και στο Υπουργείο Σας δεν επιτρέπει να σκεφτείτε όλους όσους λειτουργούν και εργάζονται υπό τριτοκοσμικές συνθήκες.   Κύριε Υπουργέ,
   Δεν ξεχνάμε επίσης, το ενδιαφέρον των υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου Σας και το πόσο αγωνιούν για τους εργαζόμενους στα  Δικαστήρια, αφού  «ξέχασαν» την αποστολή της εγκυκλίου, για την διευκόλυνση των ευπαθών ομάδων εργαζομένων τις ημέρες του καύσωνα, προς τις Δικαστικές Υπηρεσίες της χώρας, έτσι έχουν ξεχάσει μέχρι σήμερα και την προώθηση του παραπάνω δίκαιου και ανθρώπινου αιτήματος.
   Ζητούμε τη συνδρομή σας, για την άμεση λύση, του  δίκαιου αιτήματος  των δικαστικών Υπαλλήλων του Πρωτοδικείου και Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου