Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Φωτόπουλος versus Λυμπερόπουλος!!!!!


Άρε Ελλάδα. Με την διγλωσσία  σου και με τα συμφέροντα σου!!!
Και οι δύο είναι συνδικαλιστές. Και οι δύο είναι από την Πελοπόννησο. Και οι δύο μάχονται για τον συνδικαλισμό που πιστεύουν, για τα συμφέροντα που πιστεύουν πως θίγονται.Ο ένας μάχεται για την ΔΕΗ ο άλλος για τα ΤΑΧΙ. Ο ένας είναι ΠΑΣΟΚ,  Ο άλλος είναι  ΝΔ.

Ο ένας κατεβάζει διακόπτες!!! , Ο άλλος ρίχνει λάδια στους δρόμους!!!!!.

Ο ένας δηλώνει "Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την κρισιμότητα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα μας, κανείς λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να μην το βλέπει αυτό. Αντιλαμβανόμαστε ότι πρέπει να παρθούν κάποια μέτρα, αλλά υπάρχουν κόκκινες γραμμές. Δεν μπορεί να δέχεσαι οτιδήποτε σου ζητούν. Το να δώσουμε κοψοχρονιά το 17% της ΔΕΗ, πολύ περισσότερο ακόμη και το 51%, σύμφωνα με τα διάφορα σενάρια είναι εγκληματικό. Το μήνυμα αυτό εισπράττουμε από όλες τις επαφές που μέχρι τώρα κάναμε με κόμματα, φορείς και οργανώσεις»
Ο άλλος λέει «Παπανδρέου πάρε  θέση».
Ο ένας μόλις εξαγγείλει μια  απεργία τρώει κάτι  μηνύσεις από τον Κροκίδη (στέλεχος της ΝΔ) ΝΑ!!! Ο άλλος  "βρίσκει"  τον Κροκίδη διακοπές και τις γλυτώνει.

Τον ένα η πρώην Βουλευτής της ΝΔ και αναπληρώτρια του τομέα Οικονομίας της ΝΔ,  Ζ. Μακρή τον περνά γενιές δεκατέσσερις, για τον άλλον δηλώνει ότι ασκεί τα συνδικαλιστικά του καθήκοντα!!!! 
Άρε Ελλάδαρα !!!! Με την διγλωσσία  σου και με τα συμφέροντα σου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου