Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Πρόκληση του Υπουργείου Παιδείας - Αιτήσεις για διορισμούς

Η προθεσμία ισχύει έως τις 5 Αυγούστου. Ποιες ειδικές κατηγορίες δασκάλων και καθηγητών αφορούν οι προσλήψεις. Προθεσμίες και για μετατάξεις γυμναστών. 
Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί καλούνται να υποβάλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ένταξη και κατάταξή τους σε πίνακα διορισμών
Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων εκπαιδευτικών ειδικών κατηγοριών για ένταξη και κατάταξη σε πίνακες διορισμών σχολικού έτους 2011-2012, ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Παιδείας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν Αίτηση-Δήλωση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ένταξη και κατάταξή τους σε πίνακα διορισμών της αντίστοιχης κατηγορίας, κατά κλάδο και ειδικότητα. Οι Αιτήσεις-Δηλώσεις υποβάλλονται στις κατά τόπους Διευθύνσεις ή Γραφεία Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκινά από σήμερα και λήγει την Παρασκευή 5 Αυγούστου.

Οι αιτήσεις αφορούν: α) Γονείς περισσότερων των τριών τέκνων που είναι ανήλικα ή υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία ή σπουδάζουν, β) εκπαιδευτικούς με ποσοστό μόνιμης αναπηρίας 67% και άνω, που συμπληρώνουν τουλάχιστον δώδεκα (12) μήνες πραγματικής προϋπηρεσίας προσωρινού αναπληρωτή ή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού, γ) εκπαιδευτικούς γονείς τέκνων με ποσοστό μόνιμης αναπηρίας 67% και άνω, που συμπληρώνουν τουλάχιστον δώδεκα (12) μήνες πραγματικής προϋπηρεσίας προσωρινού αναπληρωτή ή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού και δ) ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς που εμπίπτουν στην παράγραφο 1 του άρθρου 5 του ν. 3194/2003.

Καλεί τους εκπαιδευτικούς των κλάδων ΠΕ70, ΠΕ02, ΠΕ03 και ΠΕ04 (οι ειδικότητες ΠΕ04.01, ΠΕ04.02 και ΠΕ04.04).

Τα σχετικά έγγραφα είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr

Το υπουργείο κοινοποίησε επίσης πρόσκληση υποβολής αιτήσεων και επιλογής υποψηφίων για την πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου, εξειδικευμένου στους τομείς του Θεάτρου - Κινηματογράφου, Κλασικού και Σύγχρονου Χορού στα Καλλιτεχνικά Σχολεία, για το σχολικό έτος 2011 - 2012. Οι αιτήσεις θα υποβληθούν από σήμερα έως και την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας.

Τέλος, το υπουργείο Παιδείας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας κατάρτισης αξιολογικών πινάκων διδακτικού έτους 2011-12 για τα Τμήματα Αθλητικής Διευκόλυνσης (Γυμνασίου) και για τα Ειδικά Τμήματα Αθλητικής Διευκόλυνσης (Λυκείου), καλεί τους μόνιμους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ11 (Φυσικής Αγωγής), που υπηρετούν στην Πρωτοβάθμια (ΠΕ) και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (ΔΕ) και που επιθυμούν να αποσπαστούν για να διδάξουν στα Τμήματα Αθλητικής Διευκόλυνσης (ΤΑΔ) και στα Ειδικά Τμήματα Αθλητικής Διευκόλυνσης της Χώρας (ΕΤΑΔ), να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, από αύριο έως και 18 Αυγούστου 2011.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου