Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Δημάρχος Πάρου- ΤΑΧΙ ... Λευκή ισοπαλία...

Με χαμένο τον τουρισμό... 

Οι κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών TAXI τελειώνουν, αφού ταλαιπώρησαν εγχωρίους και αλλοδαπούς δίνοντας ένα ακόμα χτύπημα στην τουριστική εικόνα της χώρας.

Ας μη βιαστούμε όμως να προεξοφλήσουμε ότι το επάγγελμα τελικά θα ανοίξει, σύμφωνα με τις κυβερνητικές δηλώσεις. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η λύση που θα δοθεί θα είναι κάτι σαν τη φιλική συμφωνία Λοβέρδου-φαρμακοποιών, όπου όλοι έμειναν ικανοποιημένοι, αλλά το επάγγελμα δεν άνοιξε.
Κάπως έτσι, λένε οι κακές γλώσσες θα γίνει εν τέλει και με τα TAXI. Η μεν κυβέρνηση θα πανηγυρίσει ότι δεν υποχωρεί στις πιέσεις των συντεχνιών, οι δε ταξιτζήδες θα διατηρήσουν τα κύρια προνόμια δηλαδή τον κλειστό αριθμό αδειών. 
Η ιστορία θα δείξει. Ανεξάρτητα όμως από τις εξελίξεις, θα μείνει στην ιστορία η πρωτοβουλία του δημάρχου Πάρου να εξαγγείλει το άνοιγμα του επαγγέλματος καλοκαιριάτικα και μάλιστα χωρίς να έχει καταλήξει σε συγκεκριμένη πρόταση.

Θα διδάσκεται, στο εξής, στα σεμινάρια ως case study πολιτικής ωριμότητας και διαχειριστικής οξύνοιας

Από την άλλη θα καταγραφεί στην ιστορία  για άλλη μια φορά (30 χρόνια τώρα) το άλλο κόμμα που αλλάζει η κυβέρνηση,  τα χρόνια που είναι εκτός κυβέρνησης,  απλά βάζει μπουγάδα να πλύνει τα λερωμένα τα άπλυτα, δεν θέλει να αλλάξει. Διπλή γλώσσα κενού περιεχομένου. Κάτι σαν την άλλη όψη του "νομίσματος" της Πάρου.

Τι να κάνουμε τώρα ! Ας μην τους κουράζουμε έχουν σιδέρωμα  Αυγουστάτικα!!!

1 σχόλιο:

  1. Αααααααπό τα καλύτερα κείμενα που κυκλοφορούν καλοκαιριάτικα, Βέβαια κρατάτε ίσες αποστάσεις και δεν είναι απόλυτα έτσι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή