Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Ευτυχώς ήρθε o Aύγουστος

«Θα πρέπει να κινητοποιήσουμε την κρατική μηχανή, η οποία δεν λειτουργούσε εδώ και 30 χρόνια», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Επί του παρόντος, τους 22 μήνες της κυβέρνησης, η κρατική μηχανή όχι μόνο δεν κινητοποιήθηκε, αλλά ξεχαρβαλώθηκε πλήρως.

Κάτι ο «Καλλικράτης», κάτι οι αλλαγές αρμοδιοτήτων, κάτι οι αργοί ρυθμοί των περισσότερων υπουργών, κάτι η ασχετοσύνη διαφόρων που κλήθηκαν να διοικήσουν, η κατάσταση στη δημόσια διοίκηση είναι σήμερα χειρότερη.

Αλλά τώρα..ήρθε ο Μόσιαλος μέσα στον Αύγουστο. Που σίγουρος ότι 30 χρόνια δεν λειτουργεί το κράτος, «προειδοποιεί» ότι η κυβέρνηση δεν θα ανεχτεί λευκές απεργίες κλπ.

Ο Μόσιαλος (και λοιποί της κατηγορίας αυτής των φίλων του πρωθυπουργού) θεωρούν ότι πριν από αυτούς επικρατούσε το χάος.

Αγνοούν τους δημοσίους υπαλλήλους του γκισέ, στο ΙΚΑ, τον ΟΑΕΔ, τα νοσοκομεία και γενικά όσους ευσυνείδητα κάνουν τη δουλειά τους.

Αξιοποιούν τους λουφαδόρους, την κακοδιοίκηση και πλείστα όσα αρνητικά του δημοσίου, για να ισοπεδώσουν, να λοιδορήσουν και να δικαιολογήσουν τη δικά τους απραξία και αναποτελεσματικότητα .

Η κυβέρνηση έχει πλέον παρελθόν. Το διάστημα των 22 μηνών ήταν υπέρ αρκετό για να γίνουν αλλαγές στο δημόσιο.
Αλλά το χρησιμοποίησε για να διαλύσει το σύμπαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου