Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Mόνο ένα κατάστημα του ΟΤΕ θα μείνει στην Εύβοια

Η ΠΑΣΕ ΟΤΕ Εύβοιας εκφράζει την κάθετη αντίθεσή της στα σχέδια της Διοίκησης του ΟΤΕ να κλείσει καταστήματα του Οργανισμού στο νομό μας και δηλώνει πως θα προβεί σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις για να ανατρέψει τις μεθοδεύσεις της. Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΣΕ ΟΤΕ Εύβοιας επισημαίνει:
Πριν από ημέρες η Διοίκηση του ΟΤΕ εκδήλωσε την πρόθεση της να κλείσει τα εναπομείναντα καταστήματα του ΟΤΕ στο Νομό μας, εκτός από αυτό του ΕΜΠ. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.
Θέλουν να κλείσουν το καταστήματα ΙΣΤΙΑΙΑΣ, ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ, ΕΡΕΤΡΕΙΑΣ, ΚΑΡΥΣΤΟΥ και ΣΚΥΡΟ, αδιαφορώντας για την υποβάθμιση της τηλεπικοινωνιακής εξυπηρέτησης των πολιτών στις συγκεκριμένες περιοχές.
Αδιαφορώντας για το μέλλον του ΟΤΕ, όπου είχε παρουσία σε αυτές τις περιοχές πάνω από 65 χρόνια και τώρα κινδυνεύει να έχει σοβαρή απώλεια πελατών.
Αδιαφορούν για περιοχές του Νομού μας που έχουν ιδιαιτερότητες με απαρχαιωμένο οδικό δίκτυο όπως ΚΑΡΥΣΤΟΣ, ΜΑΝΤΟΥΔΙ, και ακόμα χειρότερα για το νησί της ΣΚΥΡΟΥ, όπου για να συναντήσει κατάστημα ΟΤΕ ο κάτοικος του νησιού πρέπει να ταξιδεύει δύο ώρες με το πλοίο και άλλες τόσες με το αυτοκίνητο για να εξυπηρετηθεί.
Αδιαφορούν για το ότι στερούν από τις τοπικές κοινωνίες πολύτιμες θέσεις εργασίας για να μένουν οι νέοι άνθρωποι στον τόπο τους, (εάν δεν μπορεί ο ΟΤΕ να δώσει θέσεις εργασίας σε αυτές τις περιοχές τότε ποιος μπορεί????)
Αδιαφορούν για την προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια για τουριστική ανάπτυξη στο Νόμό μας και των υποβαθμίζουν.
Αδιαφορούν για τους συναδέλφους μας σε αυτά τα καταστήματα που τόσα χρόνια αγωνίστηκαν και έβαλαν πλάτη για να αντέξει ο ΟΤΕ στον ανταγωνισμό και τους απειλούν με μεταθέσεις προκαλώντας βλαπτική μεταβολή στις εργασιακές τους σχέσεις.
Σαν Τοπική Διοικούσα Επιτροπή ΠΑΣΕ-ΟΤΕ Ν ΕΥΒΟΙΑΣ δηλώνουμε την κατηγορηματική αντίθεση μας στις μεθοδεύσεις της Διοίκησης και ότι θα αγωνιστούμε να κρατήσουμε όρθια την σημαία του ΟΤΕ άλλα και την αξιοπρέπεια μας.
Τέλος να θυμίσουμε στη Διοίκηση του ΟΤΕ ότι δεν έχει δικαίωμα να αδιαφορήσει στην καθολική αντίδραση των τοπικών κοινωνιών που εκφράστηκε μέσα από τις ομόφωνες αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων στους οποίους ο ΟΤΕ έχει την πρόθεση να κλείσει τα καταστήματα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου