Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Τι ήξερε η Σταυρούλα;

Ποικίλα σχόλια στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ έχει προκαλέσει η δήλωση βόμβα που έκανε η Σταυρούλα Οικονομέα στο EVIAPOST
Το ενδιαφέρον είναι τόσο μεγάλο που από την Παρασκευή το απόγευμα μέχρι σήμερα, η δήλωση έχει 2.678 επισκέψεις και έχει "βγεί" στις δημοφιλείς αναρτήσεις του blog μας.

H δήλωση της Σταυρούλας έχει προκαλέσει τόσα σχόλια που χθες στην εκδήλωση της ΤΟ του ΠΑΣΟΚ ο Γραμματέας της ΝΕ Β Αυλωνίτης την προβοκατόρισσε δύο με τρεις φορές,  με αποτέλεσμα να εκνευρίσει το ακροατήριο της αίθουσας.
Βέβαια άμα είσαι τυχερός, παίρνεις το αίμα σου πίσω και σήμερα η Οικονομέα το παίρνει πίσω μέσο REUTERS BREAKINGVIEWS , το οποίο πριν από λίγο μετέδωσε άρθρο του για την πολιτική-οικονομική κατάσταση στην χώρα. Εμείς το διαβάσαμε και σας το δίνουμε ολόκληρο σε άλλη ανάρτηση. Εδώ σας αναφέρουμε ένα απόσπασμα μόνο, στο οποίο απόσπασμα , λες και το έγραψε η Οικονομέα  .

Το REUTERS αναφέρει....

«Πρώτον, παρά το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είναι συμπαθής και ειλικρινής, δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να βρει ένα επιτελείο ανθρώπων ικανό να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τον απίστευτα αναποτελεσματικό δημόσιο τομέα - κάτι που πρέπει να γίνει άμεσα.  Επιπλέον, δεν έχει καταφέρει να πάρει με το μέρος του όσο χρειάζεται το λαό. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο ότι δεν έχει απολογηθεί επαρκώς για τα δικά του λάθη, αλλά και γιατί προχωρά με πολύ αργούς ρυθμούς η τιμωρία διαφθαρμένων πολιτικών και φοροφυγάδων.»

Η κ. Οικονομέα στην δήλωση της απλά είπε τα πράγματα με το όνομά τους ….

Το  REUTERS ¨κινείται¨ διπλωματικά και αναφέρει  «να βρει ένα επιτελείο ανθρώπων ικανό να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τον απίστευτα αναποτελεσματικό δημόσιο τομέα». 

Χωρίς να γράφει ονόματα απλά όποιος διαβάσει ολόκληρο το άρθρο καταλαβαίνει ποιον και τι φωτογραφίζει.

Άλλωστε εμείς είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και πληροφορούμε τους αναγνώστες μας, ότι αρθρογράφος του κειμένου Ούγκο Ντίξον ήταν την περασμένη εβδομάδα συνομιλητής του Παπακωνσταντίνου στο Γραφείου του στην ΝΙΚΗΣ με ότι «αυτό σημαίνει».

ΧΘΕΣ  στην κομματική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ,  ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ Η ΒΟΥΛΑ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου