Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Επιστρέφει τις ευθύνες ο Μπουραντάς στον Χρυσοχοϊδη


Γιατί έστειλε την επιστολή στον Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ο Αντιπεριφερειάρχης Θ. Μπουρντάς;

Το ερώτημα αυτό είναι δύσκολο να απαντηθεί από μη μειούμενους στο πολιτικό γίγνεσθαι του νομού. Ο κος Μπουραντάς δεν ζήλεψε την πρακτική της κας Σπανούδη να στέλνει ανοικτές επιστολές σε συντρόφους του Υπουργούς.
Η επιστολή είναι δημόσια απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη στην δημόσια επίθεση που έκανε ο Υπουργός το Σάββατο 5/2 στην Λαμία στο Πρόεδρο του ΤΕΕ Ευβοίας και γιο του Γιώργο Μπουραντά.
Μιλώντας  στην Λαμία ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδη για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η Εύβοια και σύμφωνα με πληροφορίες που γράφτηκαν στο eviatop.blogspot.com, ο Υπουργός είπε ότι για το «χάλι της Εύβοιας φταίνε όσοι άσκησαν μέχρι σήμερα εξουσία στην Εύβοια» η φράση αυτή του Μ. Χρυσοχοϊδη  φωτογραφίζει συγκεκριμένα πρόσωπα και δεν «μπόρεσαν να φτιάξουν όραμα για την Εύβοια» και  «δεν μπόρεσαν να συντονίσουν τις πολιτικές δυνάμεις του νομού να υπηρετήσουν αυτό το όραμα» όπως συμπλήρωσε.Έτσι ο Θ. Μπουραντάς δεν άφησε να πέσει κάτω αυτό, άλλωστε το αναφέρει και στην επιστολή του, και θεώρησε ότι έπρεπε να απάντηση δημόσια με την επιστολή του αυτή. Βέβαια όσα γράφει ο Θ. Μπουραντάς είναι προβλήματα για την Εύβοια. Η επιστολή έχει στοιχεία προσωπικής αντιπαράθεσης με τον υπουργό όσο και αν προσπαθεί να το κρύψει. Έχει απολογητικό ύφος, κενά παρουσίασης των προβλημάτων της Εύβοιας καθότι γράφεται από τον Αντιπεριφερειάρχη    και όφειλε από την στιγμή που έγινε να είναι ολοκληρωμένη απαλλαγμένη από προσωπικές πικρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου