Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Απεβίωσε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Μιλτιάδης Έβερτ το Σάββατο η κηδεία

«Έφυγε» από την ζωή την Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου, σε ηλικία 72 ετών, ο Μιλτιάδης Έβερτ, όπως ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, εκφράζοντας παράλληλα και τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του.
Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Κώστας Μαρκόπουλος και οι εκπρόσωποι των άλλων κομμάτων.
«Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα το θάνατο του Μιλτιάδη Έβερτ, ενός μαχητικού πολιτικού. Η πορεία του χαρακτηρίστηκε από συνέπεια και αγωνιστικότητα για τις ιδέες και τις αρχές του», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Έβερτ ο οποίος εξέφρασε επίσης τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του πολιτικού.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, σε δήλωσή του από τη Φρανκφούρτη επισημαίνει ότι ο Μιλτιάδης Έβερτ ήταν «ένας αγωνιστής της παράταξης, του τόπου, της δημοκρατίας. Γιατί αυτό υπήρξε ο Έβερτ, πάνω απ όλα: αγωνιστής! Η Ελλάδα έγινε φτωχότερη σήμερα», επισημαίνει ο κ.Σαμαράς ο οποίος εκφράζει στην οικογένειά του εκλιπόντος «τα θερμά συλλυπητήρια όλων μας».
Από την πλευρά του ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, για τον θάνατο του Μιλτιάδη Έβερτ δήλωσε: «Με οδύνη αποχαιρετώ τον σημαντικό πολιτικό, τον ξεχωριστό άνθρωπο, το μεγάλο φίλο. Στην οικογένειά του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου