Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Σ. Οικονομέα όποιος επισημαίνει την, ενοχλητική για κάποιους, αλήθεια, κάθε άλλο παρά ''αυτόκλητος Κομματικός Εισαγγελέας'' έχει αναγορευτεί.


Η εσωστρέφεια καλά κρατεί στο ΠΑΣΟΚ 20 μέρες μετά τις εκλογές.  Με δηλώσεις των στελεχών του,  που η μια διαδέχεται την άλλη και το ένα στέλεχος μέσω του τύπου βάλει κατά του άλλου. Προχθες ο Παν Καταραχιάς στα ΝΕΑ. Χθες ο Γραμματέας της ΝΕ στην Ευβοιικη Γνώμη. Σήμερα έχουμε συνέχεια.... Αλήθεια την προεκλογική περίοδο που ήταν δεν είχα βγει ούτε με κείμενα ούτε με συνεντεύξεις, ούτε με ουσιαστικές ενέργειες να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια. Μήπως όλα ήταν σχεδιασμένα να χάσου; 
Το μέλος της ΠΕ ΠΑΣΟΚ Στερεάς Σ. Οικονομέα απαντάει στον Π. Καταραχιάοποίος με επιστολή του στα ΝΕΑ απαντούσε σε σχόλιο του μικροπολιτικού. Όπως εμείς σας είχαμε ενημερώσει τα γεγονότα συνέβηκαν 24/11/2010 και 27/11/2010. Η απάντηση της Σ. Οικονομέας στα ΝΕΑ είναι η παρακάτω:

Αγαπητέ μικρο-πολιτικέ


Σε κείμενο με τίτλο ''ανταπόκριση από Εύβοια'', δημοσιεύσατε απαντητική επιστολή του Παναγιώτη Καταρραχιά, με θέμα τις ''αναταράξεις στο Πασόκ Ευβοίας λόγω κακής επίδοσης στους δήμους'' στις πρόσφατες εκλογές. Στην συγκεκριμένη επιστολή παρατίθεται, μονομερώς, η άποψη του εν λόγω κυρίου, και καθώς οι αναφορές του φωτογραφίζουν την δική μου τοποθέτηση στην συνεδρίαση της Ν.Ε του Πασόκ Ευβοίας, θα επιθυμούσα, προς αποκατάσταση της αλήθειας, να απαντήσω συνοπτικά. Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση, σαν μέλος της περιφερειακής επιτροπής Πασόκ Στερεάς, κατέθεσα τις απόψεις μου, ως οφείλει κάθε κομματικό στέλεχος με θέση ηυξημένης ευθύνης. Οι απόψεις αυτές ειπώθηκαν εντός των κομματικών οργάνων και ουδόλως απασχολούν τους πολίτες, που πολύ σοβαρότερα ζητήματα έχουν να αντιμετωπίσουν. Σας παραπέμπω όμως ευθέως στους ίδιους τους υποψηφίους δημάρχους του Πασόκ στην Εύβοια, ώστε να σας βεβαιώσουν για την αλήθεια των λόγων μου περί συγκεκριμένων ευθυνών και συνειδητών, υπόγειων σχεδιασμών, με τα γνωστά αρνητικά αποτελέσματα. Όποιος λοιπόν ε Και βέβαια, η αντιπαράθεση πάνω σε πραγματικά δεδομένα και υπαρκτές ευθύνες, πόρρω απέχει από μια ''φάση που θυμίζει τις δίκες του Στάλιν'', την οποία, άγνωστο πώς, συναγάγατε.



Φιλικά, 

Οικονομέα Σταυρούλα, 

Π.Ε Πασόκ Στερεάς Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου