Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Σ. Οικονομέα προσωπικά είμαι πάντα παρούσα


Από το μέλος της ΠΕ ΠΑΣΟΚ Ευβοίας πήραμε την παρακάτω επιστολή διαμαρτυρίας για όσα γράψαμε χθες και την παραθέτουμε:
Καλημέρα. Ειναι αδικο αυτο που γραψατε οτι προεκλογικα ειμασταν εξαφανισμένοι και δεν στηριζαμε εμπρακτως τα ψηφοδελτια του Πασοκ στους δημους της Ευβοιας και οτι τωρα μετεκλογικα κανουμε δηλώσεις.
Σε οτι αφορα εμενα προσωπικα που σαν περιφερειακη πασοκ ειχα πρωτιστως ευθυνη για το ψηφοδελτιο της Περιφερειας-του Κλεαρχου Περγαντα- σας παραπεμπω να ρωτησετε-ενημερωθειτε απο ολους απο ολους ομως!
Τους υποψηφιους δημαρχους του πασοκ στο νομο αν δεν ημουν παρουσα σε ολες τις συγκεντρωσεις τους αλλα οχι μονο! Υπηρξαν και συγκεκριμενες πραξεις βοηθειας οπου μου ζητηθηκαν! Αρα οχι ολοι στο ιδιο τσουβάλι!
ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΠΡΩΤΑ. 
Ευχαριστω. Φιλικα 
ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 
Π.Ε ΠΑΣΟΚ ΣΤΕΡΕΑΣ

Σημ: Δικαιολογημένα η κ. Οικονομέα διαμαρτύρεται γιατί θεωρεί ότι την βάλαμε στο ίδιο τσουβάλι. 
Το eviapost δεν υποστηρίζει ότι μεμονωμένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν έδωσαν το αγώνα τους και ότι δεν ήταν παρόντα . Το χθεσινό μας σχόλιο έχει να κάνει με την απουσία του θεσμικού και οργανωμένου ΠΑΣΟΚ που ήταν απών. Η κ. Οικομέα ξέρει καλύτερα από εμάς, ότι όταν λέμε θεσμικό ΠΑΣΟΚ εννοούμε  την  ΝΕ και τον Γραμματέα της, τους Βουλευτές του , τις  ΤΟ οργανώσεις του και οι Γραμματείς αυτών. Άλλωστε πιστεύουμε, ότι τις παρουσίες ή τις απουσίες τις πήρε ο λαός της Εύβοιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου