Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

ο Δημήτρης Παπαναστάσης δεν πρέπει να την δεκτή στα ψηφοδέλτιά του αν θέλει να εκφράσει το νέο, το άλλο μισό της ενότητας της Δημοκρατικής Παράταξης.

Και κλείνουμε σήμερα με μια άλλη ανακοίνωση που έγινε και αυτή στο ίδιο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου και στο ίδιο πολιτικό χώρο το ΠΑΣΟΚ. Πρόκειται για την ανακοίνωση της σημερινής δημάρχου του Αλιβερίου της κας Κ. Καράπα.
Όπως είναι γνωστό η Κ. Καράπα μετείχε στις διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ για την επιλογή Δημάρχου από το κόμμα της. Την 28η Αυγούστου μαζί με τους πέντε άλλους υποψήφιους Δημήτρη Κατσούλη, Γιάννη Σιαγιάννη, Τάσο Γέραλη και Δημήτρη Μπαρακτάρη βγάζουν ανακοίνωση με την οποία δεσμεύονται ότι θα στηρίξουν την απόφαση του ΠΑΣΟΚ. Σε λίγες μέρες βγαίνει η απόφαση από την Ιπποκράτους και είναι Σιαγιάννης. Γίνεται σύσκεψη στην ΝΕ ΠΑΣΟΚ και πάλι όλοι δεσμεύονται να στηρίξουν Σιαγιάννη.
Την βδομάδα που πέρασε η Κ. Καράπα βγάζει ανακοίνωση που στηρίζει Παπαναστάση. Το θέμα για εμάς δεν είναι το ότι στηρίζει τον Δημήτρη Παπαναστάση. Αλλά αν α βλέπει τόσο κοντόφθαλμα και αν ο Ευβοϊκός λαός ψηφισε και ψηφίζει τέτοιος «κοντόφθαλμους»; Τέλος πως μπορεί ένας εν ενεργεία πολιτικός άρχοντας του νομού να έχει τέτοιο ύφος; Και τέλος  ο Δημήτρης Παπαναστάσης δεν πρέπει να την δεκτή στα ψηφοδέλτιά του αν θέλει να εκφράσει το νέο, το άλλο μισό της ενότητας της Δημοκρατικής Παράταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου