Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Άνω κάτω η Βοιωτία , οι πρώτες παρετήσεις...

Πρώτοι, σας παρουσιάζουμε το "ΣΉΜΑ" του κ. Χειμάρα
"ίδιο μήνυμα σε διαφορετικά χρώματα Βαθύ Μπλέ και Λευκό"

Τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας Παναγιώτη Αγνιάδη, ορίσε υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας του συνδυασμό του Αθανάσιου Χειμάρα, η Ρηγίλλης.
Παραίτηση Κουτσούμπα
 Με την ανακοίνωση αυτής της υποψηφιότητας ήρθε η πρώτη παρίτηση. Αναστέλλει κάθε κομματική δραστηριότητα ο αναπληρωτής γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τέως βουλευτής της ΝΔ στη Βοιωτία κ. Ανδρέας Κουτσούμπας, που με ανακοίνωσή του στρέφεται εναντίον του Αθ. Χειμάρα και των επιλογών του για το ψηφόδελτιο της Περιφέρειας Στερεάς. Η παραίτηση Κουτσούμπα θα έχει απροσδιόριστες συνέπειες και στον Δήμο Λεβαδέων όπου ο τέως βουλευτής διαδραματίζει ουσιαστικό ρόλο.

Οι εξελίξεις που δρομολογούνται εξάλλου στη Νέα Δημοκρατία μετά την αποχώρηση Κουτσούμπα θα είναι οδυνηρές αλλά δεν μπορούσαν να αποφευχθούν καθώς η αφετηρία τους βρίσκεται στον παρελθόν και με αιτίες που αποτελούν κοινό μυστικό. Η παραίτηση θα λειτουργήσει ως θρυαλλίδα σε μια απαραίτητη κάθαρση στο κόμμα, σε μια αποσαφήνιση στόχων, σε έναν επαναπροσδιορισμό σκοπών και σε μια εκ νέου επιλογή προσώπων που μπορούν επιτέλους να εκπροσωπήσουν τη ΝΔ και όχι τον εαυτό τους. Δείτε το δελτίο Τύπου.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν κατά κύριο λόγο πολιτικό χαρακτήρα και ως εκ τούτου απαιτούν πολιτικές επιλογές και στρατηγικές προσώπων και θέσεων ικανές να μπορούν να στηρίξουν τις πολιτικές του κόμματος και να έχουν τη δυναμική να αντιμετωπίσουν την αντίπαλη υποψηφιότητα.
Σταθερός στις αξίες μου θεωρώντας ότι τα κριτήρια και οι πιέσεις του επικεφαλής του συνδυασμού για αποκλεισμό ικανών προσώπων της Βοιωτίας οδηγούν σε αποφάσεις που δεν ανταποκρίνονται στον πολίτικο χαρακτήρα αυτών των εκλογών, υπέβαλα την παραίτηση μου από τη θέση του αναπληρωτή γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αναστέλλω κάθε πολιτική και κομματική δραστηριότητα.
Ανδρέας Κουτσούμπας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου