Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Την Παρασκευή η «τελική» απόφαση του Αναγνωστάκη…


Πραγματοποιήθηκε την χθες το βράδυ ,στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας, η συνάντηση στελεχών της Ενωτικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης επικεφαλής της οποίας είναι ο κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης.
Το θέμα που συζητήθηκε ήταν να διερευνηθεί το κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις αυτόνομης καθόδου στις αυτοδιοικητικές εκλογές για τον ενιαίο Δήμο Χαλκιδέων.
Στην σύσκεψη μετείχαν περισσότερα από 100 στελέχη του συνδυασμού τα οποία, μετά την εισήγηση του επικεφαλής, τοποθετήθηκαν  εκφράζοντας θέσεις, απόψεις και προτάσεις. Στο τέλος, όλα τα στελέχη εξουσιοδότησαν τον Δημήτρη Αναγνωστάκη να λάβει την τελική απόφαση θέτοντας τον εαυτό  τους στην υπηρεσία του συνδυασμού ως υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι "προκύπτουν νέες δυνατότητες ευρύτερων συγκλίσεων και για αυτό κρίνεται αναγκαίο να δοθεί πίστωση χρόνου για να εκφραστούν περισσότερες κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις της πόλης". Οι τελικές αποφάσεις ει θα ανακοινωθούν την Παρασκευή στις 12:30 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Για το τι ειπώθηκε στην συνάντηση αυτή σας ενημερώνουμε από το blog του Κοσμά Σορόπουλου http://soropoulos.wordpress.com/

Η ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ!

Μετά από μια εξοντωτική διαδικασία στην οποία κατατέθηκαν ψυχές. Μετά από μια εξαντλητική συζήτηση η οποία τον βρήκε να ευχαριστεί τους  παρόντες με δάκρυα στα μάτια, ο Δημήτρης Αναγνωστάκης αποχώρησε πριν λίγα λεπτά από την αίθουσα του Εργατικού Κέντρου όπου και έγινε η συγκέντρωση των στελεχών του συνδυασμού του και τώρα ήρθε η στιγμή που μόνος του θα πάρει την πιο σημαντική απόφαση της ζωής του.
Το τι ειπώθηκε στην σύσκεψη δεν μπορούμε να το γράψουμε αφού η διαδικασία ήταν κλειστή. Μπορούμε όμως να μεταφέρουμε το κλίμα: «Δεν έχω περιουσιακά στοιχεία να αφήσω στα παιδιά μου, μόνο την εντιμότητα που προσπάθησα να διαφυλάξω όλα αυτά τα χρόνια και την αγάπη  μου  για αυτή την πόλη» με αυτά τα λόγια, βουρκωμένος, με δάκρυα να κυλούν στα μάτια του λόγω της υπερβολικής φόρτισης, ο Δημήτρης Αναγνωστάκης έκλεισε την κουβέντα πριν από λίγο.
Οι απόψεις που ακούστηκαν στην συγκέντρωση, στην οποία μετείχαν περισσότερα από 100 στελέχη ήταν πολλές και κάποιες στιγμές αντικρουόμενες. Ωστόσο, όλοι εξουσιοδότησαν τον Δημήτρη Αναγνωστάκη να ανακοινώσει αύριο το πρωί το όνομά τους, ως υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού, εφόσον αποφασίσει την κάθοδο.
Και αυτή τη στιγμή, ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, καλείται μόνος απέναντι στον εαυτό του, στους συνεργάτες του, στην Χαλκίδα, να λάβει την ίσως την πιο κρίσιμη απόφαση της ζωής του, η οποία θα ανακοινωθεί αύριο σε συνέντευξη τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου