Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Μακρυπούλιας Νίκος: Επαίσχυντη κατά τη γνώμη μου ανακοίνωση...

Πρόσφατα κυκλοφόρησε μια επαίσχυντη κατά τη γνώμη μου ανακοίνωση  με την υπογραφή "ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας, Τμήμα Υγείας" σχετικά με την επίσχεση εργασίας των εργαζόμενων στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Οι εργαζόμενοι μη γνωρίζοντας ότι δεν ανήκω πλέον ούτε στο Τμήμα Υγείας, ούτε στη Νομαρχιακή Επιτροπή, με δική μου πρωτοβουλία και απόφαση, μου τηλεφώνησαν για το αν έχω κάποια σχέση με την επαίσχυντη ανακοίνωση και λογικά να διαμαρτυρηθούν.
Θέλω λοιπόν να πληροφορήσω κάθε εργαζόμενο αλλά και κάθε αναγνώστη αυτής της ανακοίνωσης ότι:
-Δεν έχω καμία σχέση με την συγκεκριμένη ανακοίνωση πόσο μάλλον με το περιεχόμενο της.
-Δεν πιστεύω ότι συνεδρίασαν τα αντίστοιχα όργανα όπου αναφέρονται στην ανακοίνωση.
-Οι «συντάκτες» της ανακοίνωσης, είναι έξω και πέρα από τις πολιτικές θέσεις και αποφάσεις του Σύριζα, για τα μαζικά κινήματα και τα σωματεία των εργαζόμενων.
-Οι «συντάκτες» της ανακοίνωσης, είναι άσχετοι με την δράση ή την ιστορία, του σωματείου των εργαζόμενων, ανεξάρτητα αν είναι ένα σωματείο που  μπορείς να το χαρακτηρίσεις, ότι έχει σταθερό ταξικό προσανατολισμό.
-Οι «συντάκτες» της ανακοίνωσης, δεν γνωρίζουν τίποτα για τη Χιλή παρά μόνο «τσιτάτα» για τη Χιλή του Αλιέντε, ούτε γνωρίζουν από «κινήματα κατσαρόλας». Το μόνο που ξέρουν είναι «μαγειρέματα» εκτός κατσαρόλας, με προϊόντα σαν και αυτά της ανακοίνωσης τους.
-Η χρήση και μόνο της απαράδεκτης φρασεολογίας, το μόνο που θυμίζει και τονίζει, ότι οι «συντάκτες» δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με την Αριστερά και την ιστορία της στα μαζικά κινήματα.
-Καλό θα ήταν ορισμένα μέλη του «Τμήματος Υγείας», να μας ενημερώσουν, τι πρωτοβουλίες πήραν και σε ποιες απεργίες συμμετείχαν, «επί πενταετούς μνημονιακής λαίλαπας», έτσι για σύγκριση….!
Τέλος από τα παραπάνω μπορεί οποιοσδήποτε να καταλάβει ότι την συγκεκριμένη ανακοίνωση όχι μόνο την καταδικάζω, αλλά καλώ τα όργανα που έχουν ευθύνη για την Εργατική Πολιτική του Σύριζα να πάρουν ανοιχτά θέση, για την άσχετη και βλαπτική για το Σύριζα ανακοίνωση.

                                                                           Μακρυπούλιας Νίκος

Μέλος της Ο.Μ Σύριζα Ερέτριας
Πρώην μέλος της Ν.Ε. Σύριζα και του Τμήματος Υγείας


Ερέτρια  8-6-15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου