Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013



Συνάδελφοι-σσες. Την Πέμπτη 30-05-2013, πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου των σωματείων των εργαζομένων της ΤΙΤΑΝ Α.Ε
Στην συνεδρίαση αυτή, δυστυχώς δεν συμμετείχε για δικούς του λόγους,  ο εκπρόσωπός του σωματείου των Κεντρικών Γραφείων.


Στην προαναφερόμενη συνάντηση, κυριάρχησε το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της τσιμεντοβιομηχανίας και που δεν είναι άλλο, από την αποδόμηση του εργοστασίου παραγωγής τσιμέντου στην Χαλκίδα, από την ιδιοκτήτρια εταιρία Lafarge.
Τα υστερόβουλα κίνητρα αυτής της αποδόμησης και τα καταστροφικά αποτελέσματά της για τους εργαζόμενους και την τοπική κοινωνία, είναι εν πολύς γνωστά σε όλο τον κλάδο (και όχι μόνο - τουλάχιστον για όσους έχουν την δυνατότητα να ακούν, να βλέπουν και κυρίως να διακρίνουν τον δόλο μέσα στην χρονοτριβούσα προθυμία, το ασθενοφόρο δηλαδή που δεν φτάνει ποτέ)…!
           
Το Συντονιστικό μας, εκφράζοντας την θέληση όλων των εργαζομένων της ΤΙΤΑΝ Α.Ε, αποφασίσαμε ομόφωνα να στηρίξουμε όλες τις αγωνιστικές αποφάσεις που θα ληφθούν από την Ομοσπονδία Τσιμέντων, το συντονιστικό των Σωματείων της ΑΓΕΤ και το Σωματείο των Τσιμέντων Χαλκίδος, για την ολοκληρωτική αναχαίτιση αυτής της άδικης απόφασης της Lafarge.

Δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για τους συναδέλφους μας μέχρι την τελική δικαίωση τους, ακόμη κι αν «γαία πυρί μιχθήτω»..!
           
Το συντονιστικό μας ξεκινά τις κινητοποιήσεις του, εκπληρώνοντας την απόφαση της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων του εργοστασίου της Χαλκίδος, που αφορά την εκδήλωση διαμαρτυρίας στα κεντρικά γραφεία της Lafarge στην Παιανία, την Τρίτη 11-06-2013 και ώρα 10:00.

                                         Για το Συντονιστικό:

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
     ΛΙΓΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                                              ΡΟΥΤΗΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου