Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Οι δημαιρεσίες στο Δήμο Χαλκιδέων. Αλλαγές στη σύνθεση του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των Επιτροπών Οικονομικών & Ποιότητας Ζωής



Στη σημερινή (6 Ιανουαρίου 2013) ειδική συνεδρίαση (την οριζόμενη την πρώτη Κυριακή του 3ου έτους της τρέχουσας Δημοτικής θητείας, για την προβλεπόμενη εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής) του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων:




Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο Δημήτρης Αναγνώστου. Αντιπρόεδρος, ο Γιώργος Γιαννούκος (της μείζονος αντιπολίτευσης) και Γραμματέας, ο Βασίλης Γουρνής.



ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ



Ως Τακτικά Μέλη, στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου –έως και την ολοκλήρωση της τρέχουσας δημοτικής θητείας- εξελέγησαν:

Από τη συμπολίτευση, οι Αντώνης Αφράτης, Κώστας Ρήγος, Κώστας Ρουσόπουλος, Δημήτρης Σέρρας και Μάνος Φωτάκης.

Και από τη μείζονα αντιπολίτευση, οι Διαμαντής Καρκαντελίδης, Χρήστος Καρυστινός και Τάσος Μάζης.

Ως αναπληρωματικά μέλη, εξελέγησαν: Από τη συμπολίτευση οι Ελένη Αϊδίνη, Λίλιαν Ζλακώνη και Δήμος Κόρδης. Και από τη μείζονα αντιπολίτευση, οι Γιάννης Αδάμ και Γιώργος Γιαννούκος.



ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ



Ως Τακτικά Μέλη, στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου –έως και την ολοκλήρωση της τρέχουσας δημοτικής θητείας- εξελέγησαν:

Από τη συμπολίτευση οι Σωκράτης Σκλιάς, Σπύρος Καρβελάς, Μπάμπης Κώσταρος, Μιχάλης Τσομώκος και Φίλιππος Μακρής.

Και από τη μείζονα αντιπολίτευση, οι Κατερίνα Καζάνη, Βασίλης Τουχτίδης και Δημήτρης Παπαστόλου.

Ως αναπληρωματικά μέλη, εξελέγησαν: Από τη συμπολίτευση, οι Αλέκος Πιτσούνης, Φάνης Σπανός και Τασούλα Ψυχογιού. Και από τη μείζονα αντιπολίτευση, οι Γιάννης Βελής και Διαμαντής Καρκαντελίδης.



ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στις δύο Επιτροπές, υπολείπεται ο ορισμός -από πλευράς Δημάρχου- των Προέδρων τους. Μέχρι την ανακοίνωση του ορισμού τους, καθήκοντα Προέδρου και στις δύο Επιτροπές εκτελεί ο ίδιος ο Δήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου