Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από το Σύνδεσμο των Ράδιο Ταξί Χαλκίδας



Είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα (μακράς διάρκειας) και ρούχα (μεταχειρισμένα, σε πολύ καλή κατάσταση), κατέθεσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλκιδέων ο Σύνδεσμος Ράδιο Ταξί Χαλκίδας, μετά από συγκέντρωση τους που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των μελών του.

Την προσφορά παρέλαβε η πρόεδρος το ΔΟΠΠΑΧ, Τασούλα Μακαρόνα, η οποία ευχαρίστησε, εκ μέρους του δημάρχου Θανάση Ζεμπίλη, τα παρόντα μέλη της διοίκησης και μέσω αυτών όλα τα μέλη του Συνδέσμου, για την ευαισθησία και την ευγενική προσφορά τους.
Δεν είναι η πρώτη φορά που τα μέλη του Ράδιο Ταξί Χαλκίδας  ανταποκρίνονται σε κάλεσμα συλλογικής ευαισθητοποίησης. Με την έμπρακτη προσφορά τους, που θα έχει και συνέχεια, δηλώνουν στήριξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο που αποτελεί την οργανωμένη και συντεταγμένη προσπάθεια του Δήμου για την κάλυψη πρωτογενών ζητημάτων επιβίωσης οικογενειών συμπολιτών που αντιμετωπίζουν σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα και αδυνατούν να εξασφαλίσουν τα στοιχειώδη.
Με αφορμή και αυτήν την προσφορά, ο Δήμος Χαλκιδέων, επαναλαμβάνει το κάλεσμα  προς όλους μας, ώστε να γίνουμε αρωγοί και συμμέτοχοι, στο μέγεθος των δυνατοτήτων μας, στην ανάπτυξη ενός δικτύου αλληλεγγύης, ως υπεύθυνης απάντησης μιας ενεργούς κοινωνίας στη στήριξη των ευπαθών ομάδων της. Είναι η κατάλληλη στιγμή ώστε οι επιχειρήσεις να δείξουν τη συναίσθηση της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, οι διάφοροι φορείς να δείξουν την αξία της συλλογικής δράσης και οι ιδιώτες να δείξουν την αφύπνισή τους. Και όλοι μαζί, να αποδείξουμε ότι η αλληλεγγύη είναι το οξυγόνο που θα κρατήσει ζωντανή την κοινωνία μας, στις σημερινές δύσκολες συνθήκες.   
Εισφορές, τόσο σε είδη όσο και σε χρήματα, από επιχειρήσεις, εταιρείες, οργανώσεις, συλλόγους, σωματεία, ιδρύματα και ιδιώτες, χορηγίες και άλλες εθελοντικές προσφορές προς τη διαρκή ενίσχυση του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών, θα γίνονται δεκτές από το Δήμο μετά πολλών ευχαριστιών και θα ανακοινώνονται δημόσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου