Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΠΑΣΟΚ: Χοντρό πρόβλημα στη Φθιώτιδα!

Μπορεί το ΠΑΣΟΚ να επιστράτευσε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου τον εκ Βοιωτίας καταγόμενο Γιάννη Μίχα, πρώην Νομάρχη Πειραιά και νυν  επικεφαλής της μειοψηφίας στον Δήμο του Πειραιά, μπορεί να ήταν παρόντες και οι τρεις βουλευτές του Νομού, μπορεί να έγιναν  τηλέφωνα επί τηλεφωνημάτων ,να κινητοποιήθηκε ο  ίδιος ο Περιφερειάρχης Κλ.Περγαντάς αλλά…..
Η σχεδόν πενιχρή παρουσία των κομματικών στελεχών ήταν αποκαρδιωτική στην Σαββατιάτικη σύναξη στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής.
Πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηρισθεί το γεγονός ότι από τα 17 μέλη της Ν.Ε. παρόντα ήταν  4-5 μέλη, από τους γραμματείς των δημοτικών Οργανώσεων επίσης ανάλογη ανταπόκριση.
Την κατάσταση έσωσαν από τον διασυρμό οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Φθιώτιδας και  ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της Τζένης Οικονόμου.
Η αποτυχία βέβαια ήταν προδιαγεγραμμένη και ασφαλώς δεν μπορεί να καταλογιστούν ευθύνες στην τοπική κομματική ηγεσία που έκανε ότι μπορούσε να φέρει κόσμο.
Τα 150 στελέχη τελικά ηταν  όνειρο εαρινής ελπίδας.
Την εξήγηση δίνουν αποστασιοποιημένα στελέχη του Κινήματος.
«Απλά ο  κόσμος δεν θέλει να εχει καμία σχέση με ένα πεπερασμένο σύστημα ΠΑΣΟΚ που βαρύνεται με ασύστολες ευνοιοκρατικές επιλογές, με βερμπαλισμούς και  ισοπεδωτικές αντιλήψεις  με εξοντωτικές  πρακτικές κατά όσων δεν  προσκυνούσαν τον Μεγάλο Βεζίρη . Πέρα του ότι το  πάλαι ποτέ παντοδύναμο και κυρίαρχο κατεστημένο  των  επωνύμων αξιωματούχων είναι σε ηλικία που αθροιστικά  υπερβαίνει ίσως  και αυτή του μακαρίτη Μαθουσάλα!» λένε χαρακτηριστικά.
Επί της ουσίας και αφού η συμμετοχή δεν ήταν η αναμενόμενη ,θα επαναληφθεί ισως και  την Τρίτη αφού την Τετάρτη λήγει και η τελευταία προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων.
Ούτε βέβαια υλοποιήθηκε ο αρχικός σχεδιασμός που ήταν η σύσταση  της εκλογικής επιτροπής.
Παράλληλα παρά τις από έθος  δηλώσεις του κ. Μίχα ότι υπάρχουν  πολλοί και καλοί υποψήφιοι, το ασφυκτικό pressing που ασκήθηκε σε πολλούς και πολλές βρήκε απήχηση μόνο στο πρόσωπο του Φώτη Σερέτη και πέραν αυτού ,επί του παρόντος ουδείς έτερος!
 http://www.lamiafm1.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου