Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Προσχώρησε στο ΛΑ.Ο.Σ ο Γ.Κύρτσος επικεφαλής στο επικρατείας

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣκ. Γ.Καρατζαφέρης ανακοίνωσε σήμερα την προσχώρηση στις τάξεις του ΛΑΟΣ του δημοσιογράφου και εκδότη κ. Γιώργου Κύρτσου.
Καλωσορίζοντας ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ τον κ. Κύρτσο ως Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ, δήλωσε:
«Αποτελεί εξαιρετική χαρά και τιμή για τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό ότι μία εξαιρετικά επιφανής προσωπικότητα του λαϊκού χώρου, ο δημοσιογράφος και εκδότης ο Γιώργος Κύρτσος θα συστρατευθεί μαζί μας σε αυτήν την δύσκολη εποχή για τον τόπο.
Δεν θα μιλήσω για τον Γιώργο Κύρτσο. Μιλάνε τα έργα του και η παρουσία του. Ο Γιώργος Κύρτσος είναι γνωστός ευρωπαϊστής. Θα αναλάβει να χειριστεί όλα τα θέματα που άπτονται με την Ευρώπη, όπως και θέματα των σπουδών του -την οικονομία-, και με την προκήρυξη των εκλογών θα αναλάβει και την εκπροσώπηση του Κόμματος.
Αισθανόμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι από την παρουσία σου Γιώργο Κύρτσο. “Καλό βόλι”».

Ο κ. Γ.Κύρτσος δήλωσε: «Σας ευχαριστώ κ. Πρόεδρε. Είμαστε παλιοί γνωστοί, παλιοί φίλοι, έχουμε μεγάλες διαδρομές στον εκδοτικό και πολιτικό και δημοσιογραφικό, φυσικά, χώρο και απαντώ θετικά στην πρόσκληση που είναι ταυτόχρονα και πρόκληση.
Στην πρόσκληση ενός ηγέτη ο οποίος έχει ανοίξει το δρόμο και στον οποίο χρωστάμε πολλά και στην πρόσκληση επίσης στελεχών και της βάσης του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού που δίνουν ένα παράδειγμα αγωνιστικότητας και ανιδιοτέλειας και αυτό με ωθεί να συμπαραταχθώ μαζί τους.
Ταυτόχρονα η πρόσκληση είναι και πρόκληση, διότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε την οικονομική κρίση και να βρούμε τον τρόπο να σταματήσει η κατάρρευση της οικονομίας.
Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την κοινωνική αποσύνθεση και να βρούμε τον τρόπο να υπάρξει μία κοινωνική συσπείρωση, γιατί χωρίς την κοινωνία ενωμένη δεν μπορούμε να πάμε μπροστά και έχουμε βέβαια και μία πρόκληση να υπερασπίσουμε την τιμή της πατρίδας μας, να την φέρουμε σε υψηλό διεθνές επίπεδο, να την κάνουμε σεβαστή σε όλους, εχθρούς και φίλους.
Επομένως, Πρόεδρε, σε ευχαριστώ. Είμαι μαζί σου για την Ελλάδα και τη νέα γενιά, την οποία νέα γενιά έχουμε αδικήσει και της χρωστάμε πολλά».
Προσχώρησε στο ΛΑΟΣ ο  Γ.Κύρτσος. Θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου επικρατείας και θα αναλάβει εκπρόσωπος  Τύπου του κόμματος αμέσως μετά την προκήρυξη των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου