Κυριακή 8 Απριλίου 2012

ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΣΤΗ ΛΟΥΚΑ

Δεν ξέρω τι λένε οι δημοσκοπήσεις για την Κοινωνική Συμφωνία, το κόμμα που ίδρυσαν η Λούκα Κατσέλη και ο Χάρης Καστανίδης, αλλά καλόν είναι εκεί στην Ιπποκράτους να μην εφησυχάζουν και πολύ αν δεν θέλουν να βρεθούν προ εκπλήξεων.

 Μπορεί οι δημοσκοπήσεις να δίνουν στην ΚΟΙ.ΣΥΜ χαμηλά ποσοστά, κάτω από το 2%, όμως, οι πληροφορίες από τις τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ, λένε ότι αρκετά μεσοκατώτερα στελέχη είτε έχουν προσχωρήσει στο νεοϊδρυθέν, από τα αριστερά του ΠΑΣΟΚ, κόμμα είτε ενώ τώρα κάνουν τον «ψόφιο κοριό» όταν προσέλθουν στην κάλπη θα το «μπουμπουνίσουν» (το ψηφοδέλτιο εννοείται) στη Λούκα και τον Χάρη. 
Δεν ξέρω αν ευσταθούν οι πληροφορίες, αλλά όσο λιγότερο τα κυρίαρχα Μέσα Ενημέρωσης, η διαπλοκή όπως έχει καταγραφεί στο μεταπολιτευτικό λεξιλόγιο, …παίζουν την ΚΟΙ.ΣΥΜ τόσο οι «αγριοπασόκοι», μαθαίνω ότι ερεθίζονται, και στα …μουλωχτά δεν αποκλείεται να την …χώσουν στον Βαγγέλη, τον οποίον ούτως ή αλλέως δεν πολυσυμπαθούν από το 2007. Μάλιστα είναι αρκετοί -βουλευτές, πολιτευτές κομματάρχες και στελέχη- που περιμένουν να δουν τι θα γίνει τελικά με τα ψηφοδέλτια της Ιπποκράτους για να λάβουν τις οριστικές τους αποφάσεις. Μην αποκλείεται λοιπόν, μετά το Πάσχα, στο έργο ΚΟΙ.ΣΥΜ να δούμε άλλες βερσιόν.
 http://www.matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου