Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Μήνυμα του δημάρχου Ερέτριας Βασίλειου Βελέντζα για το Πάσχα

Τις δύσκολες αυτές μέρες που βιώνουμε ως λαός, με τον κυκεώνα των οικονομικών μέτρων και την ύφεση της οικονομίας να αφήνουν να διαφανούν ελάχιστες ακτίνες φωτός για ένα ευοίωνο μέλλον, η προσδοκία της Ανάστασης αποκτά μεγαλύτερη σημασία και διπλό νόημα.


Από τη μια είναι μια ευκαιρία για ενδοσκόπηση, προσωπικό απολογισμό, αυτογνωσία, επιστροφή στους στενούς οικογενειακούς δεσμούς και ενδυνάμωση των σχέσεων με τους συνανθρώπους μας που είχαν ατονήσει τις τελευταίες δεκαετίες. Η Ανάσταση όμως είναι και η ακράδαντη απόδειξη ότι όσες δυσκολίες, όσους Λαιστρυγόνες και Κύκλωπεςκαι αν συναντήσουμε στο ταξίδι της ζωής,  η Ιθάκη θα είναι το απάγκιο μας και ο στόχος για τον οποίο αξίζει να παλέψουμε ακόμη και αν έρθουμε αντιμέτωποι με τεράστια κύματα.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους κατοίκους και τους φίλους του Δήμου Ερέτριας Χρόνια Πολλά. Εύχομαι να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Ανάσταση, με ελπίδα και αισιοδοξία. Εύχομαι να δώσουμε τα χέρια και να αγωνιστούμε για να διαχειριστούμε τις σύγχρονες προκλήσεις και για να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον.
Χρόνια Πολλά.  Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα

                                                                                                                                                Ο δήμαρχος Ερέτριας
                                                                                                                                               Βασίλειος Βελέντζας
                                                                                                                                                Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου