Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

« Φίλοι του Νοσοκομείου Χαλκίδας – Ο Ιπποκράτης», συγχαίρει το Διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής του Γ.Ν.Ν. Χαλκίδας


Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου « Φίλοι του Νοσοκομείου Χαλκίδας – Ο Ιπποκράτης» , συγχαίρει το Διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής του Γ.Ν.Ν. Χαλκίδας, για την άψογη διοργάνωση της επιστημονικής ημερίδας που πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία στο Αμφιθέατρο του Νομαρχιακού Μεγάρου.

Παράλληλα ευχαριστεί τη συντονιστική ομάδα που συμμετείχε και συνετέλεσε στη μεγάλη επιτυχία της ημερίδας, κάνοντας κατανοητά τα θέματα τους σε ολόκληρο το ακροατήριο, - επιστημονικό και μη - από τον εκλαϊκευμένο λόγο και την εικόνα που παρουσίασαν τα θέματα τους. Μία συντονιστική ομάδα αποτελούμενη από εξέχουσες προσωπικότητες του επιστημονικού χώρου, όπως ο καθηγητής Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών & πρόεδρος του Ελληνικού Κολλεγίου  Καρδιολογίας κύριος Κρεμαστινός, ο καθηγητής Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κύριος Λεκάκης,  οι Αναπληρωτές καθηγητές Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κύριοι Ηλιοδρομίτης, Φιλλιπάτος και Παρασκευαϊδης και ο επιστημονικός συνεργάτης Καρδιολογικής Κλινικής Αθηνών κύριος Τσούγκος.
Ο Σύλλογος « Φίλοι του Νοσοκομείου Χαλκίδας» , συνυπολογίζοντας τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, δήλωσε έμπρακτα από τη πρώτη στιγμή σύμμαχος σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε η Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Χαλκίδας και που το αποτέλεσμα της ήταν αναμφίβολα Άριστο. Ευελπιστεί δε στην επανάληψη της, αφού η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πραγματικά πολύ μεγάλη.
Με τιμή ,
Το Διοικητικό Συμβούλιο  του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου