Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Πανελλαδική απάντηση στα διόδια!!!

Χιλιάδες πολίτες, κατέκλυσαν τους εθνικούς δρόμους, το μεσημέρι της Κυριακής, καταλαμβάνοντας τους σταθμούς διοδίων ολόκληρης της χώρας, ανοίγοντας τις μπάρες και επιτρέποντας στους διερχόμενους οδηγούς να περνούν ελεύθερα.
«Όλοι στους δρόμους για την Ελευθερία» ήταν το σύνθημα του Πανελλαδικού Κινήματος Κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ», ενώ τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα», που βρέθηκαν στα μετωπικά διόδια της Θήβας, δηλώνουν κατηγορηματικά: «Αποδείξαμε για ακόμη μία φορά ότι στις απειλές του κράτους και των εταιριών, δεν τρομοκρατούμαστε αλλά εξοργιζόμαστε και η οργή μας, έχει μετατραπεί σε οργανωμένη συλλογική, ανατρεπτική δράση και ο αγώνας μας έχει επεκταθεί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας».
Οι οδηγοί πέρασαν χωρίς να πληρώσουν το χαράτσι σε όλη την Ελλάδα πανηγυρίζοντας μέσα από επευφημίες και αλλεπάλληλα κορναρίσματα ενώ μοιράστηκαν δεκάδες χιλιάδες ενημερωτικά έντυπα του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!
«Η υπομονή των πολιτών έχει εξαντληθεί και αναζητά διεξόδους από τη Κερατέα μέχρι τους εθνικούς δρόμους, με ενθουσιασμό, μαχητικότητα και αυταπάρνηση και τίποτα δεν είναι ίδιο όπως χτες» δηλώνει ο κ. Παπαδόπουλος, μέλος της Επιτροπής αγώνα, προσθέτοντας: «Παίρνουμε τις τύχες της ζωή στα χέρια μας" κι επεκτείνουμε τον αγώνα μας σε όλα τα μέτωπα. Η σημερινή μαζικότητα και η αλληλεγγύη μας είναι πιο δυνατή από όλα τα όπλα που έχει το σημερινό "ασθενές και ανυπόληπτο σύστημά τους"».
Την ίδια ώρα όμως, έφτασε και η τελική γνωμοδότηση του προέδρου της Αρχής για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων, σύμφωνα με την οποία δεν επιτρέπεται η χρήση φωτογραφιών με τους αριθμούς των οχημάτων των οποίων οι οδηγοί δεν πληρώνουν διόδια.!!

Διαβάστε επίσης: Νέες αυξήσεις στα διόδια από τα μεσάνυχτα Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου