Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Ευχές για το Νέο Ετος από την ΔΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑΜΥΝΑΙΩΝ και όχι μόνο

Ευχές για το Νέο Ετος από την ΔΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑΜΥΝΑΙΩΝ και τoν Γραμματέα της Γ. Παπαδιόχο, με αιχμές και αναφορές για τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών.
Η Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ ΤΑΜΥΝΑΙΩΝ εύχεται σε όλους τους πολίτες καλή χρονιά, με υγεία και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
 Ένα αύριο που δοκιμάζεται από αποφάσεις και πολιτικές του παρελθόντος που οδήγησαν την συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων και τις κοινωνίες στις παρυφές του οικονομικού και κοινωνικού αδιεξόδου.
 Ένα αύριο που πρέπει να βρει τους εργαζόμενους και την κοινωνία σε ετοιμότητα για την προάσπιση του όποιου κοινωνικού κράτους από τη μία και διεκδίκηση μέτρων και πολιτικών που θα καταλογίζουν την διαφορά των οικονομικών θεσμών στους έχοντες και κατέχοντες και όχι σε αυτούς που έχουν φθάσει στα όρια της οικονομικής πλέον εξαθλίωσης.
Ένα αύριο που υποθηκεύτηκε κατά το πρόσφατο παρελθόν, ειδικότερα στην περιοχή μας από προσωπικές πολιτικά στρατηγικές και διασπαστικές λογικές τραυματίζοντας την ενότητα της δημοκρατικής παράταξης, με αποτέλεσμα την ήτα της δημοκρατικής πλειοψηφίας στις αυτοδιοικητικές εκλογές  του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου.
  Πέρα από τα  εμπρηστικά κηρύγματά τους θα πρέπει  πρωτίστως  να κάνουν την αυτοκριτική τους και να αναλογιστούν την τεράστια πολιτική ευθύνη που έχουν.
Ένα αύριο που η Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ ΤΑΜΥΝΑΙΩΝ θα βρεθεί στη πρώτη γραμμή για την ανατροπή της βιομηχανικής απαξίωσης της περιοχής μας και θα που συμβάλλει με τις προτάσεις και τις πρωτοβουλίες της για την ανάπτυξη του τόπου, την διατήρηση αλλά και την αύξηση των θέσεων εργασίας.
Σε αυτή τη δύσκολη χρονιά που ήδη διανύουμε, ας παραμείνουμε ενωμένοι έτσι ώστε να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την κοινωνία και τη χώρα μας.                   
                                                                                                                                                                                                                                              ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΠΑΣΟΚ ΤΑΜΥΝΑΙΩΝ
Ο  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γ. ΠΑΠΑΔΙΟΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου