Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Στις 6 Απριλίου θα δικαστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας ο Απ. Γκλέτσος

Σε τακτική δικάσιμο στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Λαμίας στις 6 Απριλίου θα δικαστεί ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος στις 12 το μεσημέρι προσήχθη στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών της Λαμίας Νικήτα Θεολογίτη που του απήγγειλε κατηγορίες για το ότι τη Δευτέρα και την Τρίτη "ξήλωσε" τις πλαϊνές μπάρες στην εθνική οδό κοντά στα διόδια της Πελασγίας. Αμέσως μετά ο κ. Γκλέτσος αφέθηκε ελεύθερος.

    Από νωρίς το πρωί εκατοντάδες άνθρωποι ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια της Λαμίας, δηλώνοντας τη συμπαράστασή τους στον Απόστολο Γκλέτσο. Στο δήμο της Στυλίδας που είναι δήμαρχος παρέμειναν κλειστές όλες οι υπηρεσίες και τα καταστήματα, ενώ κάτοικοι της περιοχής έφθασαν με λεωφορεία στη Λαμία.



    Σύμφωνα με την απόφαση του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Λαμίας κ. Θεολογίτη απορρίπτονται οι ισχυρισμοί της υπεράσπισης του κ. Γκλέτσου περί ειδικής δωσιδικίας. Ετσι, η δίκη θα εξελιχθεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Λαμίας και όχι στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων, όπως ζητούσε η υπεράσπιση του δημάρχου Στυλίδας.

    "Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας μέχρι τότε που όλοι οι κάτοικοι θα αποκτήσουν ελεύθερη πρόσβαση μέσα στο δήμο τους", υπογράμμισε ο Απόστολος Γκλέτσος βγαίνοντας από το γραφείο του εισαγγελέα. Λίγο αργότερα, μιλώντας τους συμπατριώτες του, αλλά και σε αυτούς που τους συμπαραστέκονταν έχοντας αποκλείσει τη συγκοινωνία στους κεντρικούς δρόμους της Λαμίας, τους κάλεσε "να εντείνουν τις προσπάθειές τους ώστε να βρουν το δίκιο τους".

    Ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε ότι θα παραμείνει προσηλωμένος στη συγκεκριμένη προσπάθειά του και κάλεσε και άλλους κατοίκους να βρεθούν στο σημείο όπου έχουν ανοιχθεί οι πλαϊνές μπάρες στην εθνική οδό κοντά στα διόδια της Πελασγίας και όπου κάποιοι κάτοικοι παραμένουν από χθες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου